Miből tudom, hogy amit érezek, az a magzat mozgása?

Elsőre nem volt egyértelmű, de pár héttel később amikor már tudtam, hogy más nem lehet akkor visszaemlékeztem, hogy ja akkor az ő volt és nem a gyomrom.
Nekem abszolút ilyen buborék érzés volt, mintha a hasfalamon belül így felúszott volna.

Nem volt egyértelmű. Sőt, én úgy voltam vele, hogy amíg kétségeim voltak, hogy az-e addig lehet nem az volt.
De úgyis elérsz majd egy olyan pontra, amikor már nem kell gondolkozni azon, hogy az mi volt. Nekem ez bőven a 20 héten túl volt már.

Na nekem is elképzelhetetlen volt ez a lepkeszárny/simogatás/buborék/halacska dolog. Mai napig nem értem ezeket a hasonlatokat.
Én rögtön kicsi rúgásokat éreztem. Mintha összerándulna egy izom a hasadban egy kis helyen. Nekem csak ilyen volt. Védőnő meg más anyuka akit kérdeztem azt mondta az nem az, de nem tudták megmondani, hogy akkor mi. Aztán egyre erősebben és gyakrabban éreztem és mostmár tudom, hogy ő volt akkor is. Már az utolsó trimeszterben járok, már nagyobb a baba, nemrégóta érzek kis pukkanásokat, meg furcsa csikiző gyors kaparászást/rángatózást egy kis ponton, csavarodó forgolódást, meg mintha kifeszítené magát néha az feszülő érzés. Néha fájni is tud, mikor lefelé rugdos, de többségben nem vészes.
Se simi, se lepkeszárny azóta se. :D
33hkm

Nekem teljesen egyértelmű volt, összekeverni se tudtam mással, hiába az első babám lesz.
Ahogy a rúgásokat elképzeltem terhesség előtt hogy milyen érzés lesz, olyan is lett.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!