Mit válaszoltatok arra a kérdésre, hogy van a baba?
Nekem ez annyira egy furcsa kérdés várandósan. Azt szoktam mondani, hogy remélem jól van odabent (honnan tudjam igazából).
Ha azt kérdezik hogy vagyunk, vagy hogy vagyok az érthető számomra, és válaszolni is lehet rá.
Akik hozzám közel állnak felőlem szoktak érdeklődni, és utána a babáról. Sógornőm mindig a babát kérdezi a férjemtől, hétvégén találkozni fogunk, tuti fel fogja tenni ezt a kérdést.
9-esnek írtam az előzőt
10-es téged nem teljesen értelek, én nem sértődtem meg semmin:D csak azt nem akarom, hogy ő feleslegesen megsértődjön. Legtöbbször ha jönnek Pestről előtte való nap szól, és intézzük úgy a dolgainkat, hogy mi is ott legyünk anyóséknál. Általában meg tudjuk oldani, de egyszer leszervezett programunk volt, és teljesen kiakadt, hogy mi miért nem megyünk, mert ő nem akar a szüleivel lenni férjem nélkül.
11-es persze joga van hozzá, hogy ne legyek neki szimpi, ez már egy ideje nem is érdekel. Régen törtem magam, hogy megkedveljen, de már elfogadtam.
Erre én is gondoltam, hogy igen a baba érdekli, mert ő végülis a rokona lesz. Amikor férjem elmondta neki, hogy végre gyerekünk lesz, akkor az volt a reakciója, hogy jaj de jó lesz végre unokatesó a gyerekeinek. Nem is az volt a kérdés, hogy örül-e vagy sem, hanem hogy erre a kérdésre milyen jó válasz van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!