Terhesség alatt orálisan kielégíthet a párom? (hiszen én csak így jutok el az orgazmusig, ahogy a legtöbb nő is)
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert egy cikkben ezt olvastam: "Míg az orgazmuskor érezhető, lüktető összehúzódások semmilyen veszélyt nem jelentenek a babára - hiszen ez az izommozgás nem egyezik a vajúdáskor fellépővel, így nem is indulhat meg tőle a szülés idő előtt - az orális szex okozhat problémákat, ha a hüvelybe levegő kerül. A vaginába fújt levegő ugyanis levegő embóliát okozhat (a vérkeringést akadályozó légbuborékot) ami életveszélyes lehet mind az anya, mind pedig a baba számára."2008. dec. 20. 15:06
1/12 anonim válasza:
Ez hülyeség! légembólia akkor lesz, ha az érpályába kerül levegő. A hüvelyből nem kerül oda!
2/12 anonim válasza:
Hàt te magad irtad a szex nem okoz problémàt,csak ha oràlis szex àltal levegö jut be stb.
Én nem tudom,nem probàltam,csak sima szexet,igaz nekem kedvem sincs a folyàsom miatt ahhoz hogy kielégitsenek szàjjal.
De hàtha van kismama aki màr probàlta az oràlist.
Remélem kielégitö vàlaszokat fogsz kapni¨
Boldog babavàràst!
3/12 anonim válasza:
Szerintem nemlehet semmi baj belőle
4/12 anonim válasza:
Az első vagyok. Van egy 2 éves kislányunk és engem szájjal és normál szexel is kényeztetett a férjem és semmi bajunk!
5/12 anonim válasza:
Szia azt nem írtad hogy hány hetes vagy....én az első 3 hónapban sehogy se,a 2.trimeszterben viszont együtt voltunk,orálisan is.És semmi mellékhatása nem volt.Viszont az utolsó hónapokban már nekem nem volt jó,mert bárhogy feküdtem,nyomódott a haslakóm :-)
Úgyhogy ha semmi bajod,akkor hajrá!
6/12 A kérdező kommentje:
szia! 8 hetes vagyok. A férjem is olvasta ezt a cikket, és Ő nem meri, nehogy baj legyen... de akkor mikor lesz orgazmusom? A szülés után 6 héttel???
2008. dec. 20. 15:37
7/12 anonim válasza:
Ha ennyire tartotok az orális szextől, akkor mostmár úgysem fogjátok élvezni. Viszont a párod a kezével is ingerelheti a csiklódat, szóval olyan pettingfélére gondolok. Attól nem megy levegő a hüvelyedbe. Ha még nem csináltátok így, akkor most annál izgalmasabb lesz. Vezesd a párod kezét oda, ahol neked jól esik, jelezd neki ha túl erősen, vagy túl gyengén csinálja. Ez is tud olyan jól esni, mint az orális szex. Főleg ha már nagyon nagy pocakod lesz, más lehet, hogy nem is fog jólesni. Egyébként nem hiszem, hogy az orális szextől bármi bajotok adódhatna.Ilyen erővel közösüléskor is keletkezhet vákuum a hüvelyedben. Ne aggódj, lesz orgazmusod még bőven a terhesség alatt :-)
8/12 A kérdező kommentje:
hát remélem...:)
2008. dec. 20. 15:54
9/12 anonim válasza:
Én ezt nem értem, ha orálisan kielégit a párod az sztem nem azzal jár hogy hüvelyen keresztül felfúj mint egy lufit....:) Attól nem lesz semmi bajod sem neked sem a babádnak, nyugi!
10/12 A kérdező kommentje:
persze, nem fúj fel, mint egy lufit...:) de "munka közben"kerülhet be levegő...
2008. dec. 20. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!