Baj van?Barnàs vères folyàs lett a wc papìron,kakilàs utàn.6+4napos kismama vagyok.Most is csikar,görcsöl az egèsz hasam.Holnap hìvom a nőgyògyàszatot.
Hogy meg csak ma kellene megjonnie ?
Akkor lehet rendesen megjon, es kemiai terhesseg volt, ami szinte minden 2. nonek van, csak nem derul ki, mert nem tesztelgetnek elmaradt menstruacio elott. NEM kell elore tesztelni, pont ezert.
Nem értem ezt a "ma kellene megjönnie" dolgot.
Ha hosszú valakinek a ciklusa, akkor sem a luteális fázis a hosszú, hanem az ovuláció előtti follikuláris fázis nyúlik el. Ha már két hete pozitív a teszted, akkor kb. az első pozitív tesztnél kellett volna megjönnie, mert akkor voltál 4 hetes terhes.
Példának okáért nekem 26-28 napos ciklusaim voltak, de a lombik kezelés alatt a 20. napig tolták a ciklusom első szakaszát, és 20. nap volt a leszívás. Így nekem az azóta bebizonyosodott terhességet nem az utolsó vérzésemtől számolják, mint normál esetben, hanem úgy, hogy a leszívás napján voltam 2 hetes (nem pedig egy nap híján 3).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!