9 hetes kismama vagyok. Nem tudok pisilni. 3x voltam dokinál kaptam katetert. Utána mindig elindul; amikor kiveszik. Valakinek ilyen tapasztalat?
Hugyúti fertőzésed nem lehet, azt kizárták?
Nekem szülés után volt ilyen, én is sorban kaptam a katétereket, nem lett jobb. Azt hitték a szüléssel kapcsolatban van valami probléma, mert még nem húzódott össze teljesen a méh. Hazaengedtek 4 nap után, hogy majd alakul. Hozzáteszem, kínszenvedés volt minden pisilés. Majd 3 hétre rá visszakerültem az ügyeletre, ahol kiderült, hogy 4 keresztes a vizeletem, 3 hét antibiotikum kúra, és minden tökéletes lett. Szülés közben/után kaphattam el valamit, de akkor senki nem vizsgálta. Ráfogták, hogy azért nem megy a pisilés, mert nyomja a méhem.
Hozzáteszem, semmi egyéb fertőzésre utaló tünetet nem éreztem, nem csípett, vagy legalábbis nem éreztem, bár eléggé sok varratom volt, úgyhogy fájt ott minden.
Sajnálom. Ez borzasztó rossz lehet. Remélem kiderül az oka.
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!