Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes kismama vagyok. Nem...

9 hetes kismama vagyok. Nem tudok pisilni. 3x voltam dokinál kaptam katetert. Utána mindig elindul; amikor kiveszik. Valakinek ilyen tapasztalat?

Figyelt kérdés
2022. jún. 28. 07:22
 1/5 anonim ***** válasza:
96%

Hugyúti fertőzésed nem lehet, azt kizárták?

Nekem szülés után volt ilyen, én is sorban kaptam a katétereket, nem lett jobb. Azt hitték a szüléssel kapcsolatban van valami probléma, mert még nem húzódott össze teljesen a méh. Hazaengedtek 4 nap után, hogy majd alakul. Hozzáteszem, kínszenvedés volt minden pisilés. Majd 3 hétre rá visszakerültem az ügyeletre, ahol kiderült, hogy 4 keresztes a vizeletem, 3 hét antibiotikum kúra, és minden tökéletes lett. Szülés közben/után kaphattam el valamit, de akkor senki nem vizsgálta. Ráfogták, hogy azért nem megy a pisilés, mert nyomja a méhem.

Hozzáteszem, semmi egyéb fertőzésre utaló tünetet nem éreztem, nem csípett, vagy legalábbis nem éreztem, bár eléggé sok varratom volt, úgyhogy fájt ott minden.

2022. jún. 28. 07:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, 4x katétereztek ott, olyan azonnali katéterrel, és utána kaptam egy állandót egy teljes éjszakára.
2022. jún. 28. 07:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Fertőzést és vesefunkciót kellene nézzenek (vizelet, vérvétel), plusz egy ultrahang.
2022. jún. 28. 08:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindent megvizsgáltak. Nincs húgyúti fertozesem. Egyszercsak nem tudok pisilni. Megyek a kórházba kateterre. 2 napig bennem van. Utána tudok újra.
2022. jún. 28. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom. Ez borzasztó rossz lehet. Remélem kiderül az oka.

1-es voltam

2022. jún. 28. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!