Hogyan győzted le a félelmeid a terhesség elején?
Sajnos ez ilyen, de nem vagy egyedül, sokan így vagyunk. Én is túlaggódtam az elejét és most is (22 hetes vagyok). Sajnos nem tudtam ellene tenni pedig próbálkoztam józan ésszel.
- ha baj van, akkor nem tudok mit tenni.
- nem lesz baj, hiszen sokkal nagyobb esélye egy egészséges babának, mint bármi bajnak.
stb. Tereld el a figyelmed, dolgozz, sportolj, nyaralj, végezz több házimunkát.
Utólag gyorsan el fog menni az idő. Jönnek a vizsgálatok és könnyebb lesz.
Ha Már összejött légy pozitív te is!:)
Nem lesz semmi baj!!
Nekünk nem akar összejönni és én ezen stresszelek tehát tudom mit érzel…
De gondolj inkább arra hogy stresszel többet ártasz.. én ezzel nyugtatom magam! Sajnos ezeket a dolgokat nem tudjuk irányítani.. jön aminek jönnie kell
Lombikom volt, rákészültem, hogy bármi lesz, ez lesz az utolsó. És vettem egy új bringát, hogy azzal készüljek az őszi versenyre, ha nem sikerül. Beültitől nem ültem rá, ennek már lassan egy éve 😄
Szóval az én taktikám az volt, hogy olyan dolgokat gyűjtöttem magam köré, amit csak nem terhesen lehet használni/űzni és amúgy imádom 😊🤷♀️ hogy bármelyik forgatókönyv is sikerül, örüljek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!