Meddig használtátok a magzati szívhang hallgatót?
Figyelt kérdés
Mi vettünk, és már hosszú hetek óta nincs rá szükség, hiszen a baba folyamatosan mocorog, amiből tudom hogy minden rendben. Elgondolkodtam hogy eladhatnám, viszont mi van ha később lesz egy olyan nap, mikor nem fog mozgolódni, és nem lesz mivel meghallgatni. Nektek meddig volt rá szükségetek?
30 hetes kismami
2010. szept. 21. 12:22
1/3 anonim válasza:
Én még a szülés előtt néhány nappal is használtam, mert hosszú órákig nem éreztem a mozgását abban az időszakban, amikor amúgy mindig is aktív volt.
A saját tapasztalatomból kiindulva azt javaslom - hacsak nem vagytok rászorulva az árára - ne add el, majd csak ha már megszültél. Nekem nagyon megnyugtató volt a tudat, hogy bármikor megbizonyosodhattam róla, hogy minden oké odabent :-)
2/3 anonim válasza:
En ma vagyok 22 hetes, mostanaban nem hasznatam. Egy, mert erzem mozogni, ketto meg mar nagy a baba es utoljara amikor probaltam nehez volt megtalalni mert nem tudom mi hol van mar. De en is tuti megtartom amig meg nem szulok, csak a biztonsag kedveert.
3/3 anonim válasza:
35 hetes vagyok és egy ideje én sem használtam, de tegnap annyira keveset mozgott, azt is csak délelőtt, hogy ma reggel megint elővettem. Nagyon megnyugodtam hogy hallottam a szívecskéjét dobogni, meg a köldökzsinór hangokat is. Igaz most délutánra megint beindult a Drágám, de szerintem se add el, ha nem sürgős, jól jöhet még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!