Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Uzsoki kórházba jár valaki...

Uzsoki kórházba jár valaki vizsgálatokra, Uh-ra, laborba, stb? Kihez jártok?

Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 11:55
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Uzsokiban fogok szülni októberben,voltam ott ultrahangon és laborban is.Dr Tiba János az orvosom,vizsgálatokra a magánrendelőjébe szoktam menni.Most már időszerű lenne a ctg vizsgálat is,nem tudom,hogy mikortól kell majd mennem.

2010. szept. 21. 15:20
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Szintén Uzsoki Fekete Antalnál fogok szülni,de én is a magánrendelőjébe járok.Egyszer voltam laborba és egyszer ultrahangon a kórházba.Miért kérdezed?

2010. szept. 21. 15:46
 3/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Uzsokiban fogok én is szülni és szintén Dr. Fekete Antalnál, de én is a magán rendelésére járok!

2010. szept. 21. 20:52
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat lányok.

Kedves első válaszoló a kérdésem az lenne hozzád, hogy milyen sűrűn jársz a főorvos úrhoz vizsgálatra, illetve milyen tarifák vannak. Felfogadtad Őt a szüléshez? Nekem is Ő az orvosom, de én igazán csak egyszer voltam nála magánba (legelőször) meg kétszer Uh-n a kórházba. Magánba is írhatsz, megköszönném.

2010. szept. 22. 10:34
 5/10 A kérdező kommentje:
Lányok, akik magánba jártok: csak laborba és UH-ra mentek a kórházba?
2010. szept. 22. 10:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem csak laborra, de mivel a Doktor úr a Nyírőben is van én főleg oda szoktam menni! Voltam már az Uzsokiban is ha éppen aznap ott volt. Most lesz nem sokára a cukor terheléses vizsgálatom arra is a Nyírőbe kaptam időpontot.
2010. szept. 23. 11:26
 7/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló: a Nyirőben csak a magánklinika van ugye? Mert ott horror összegek vannak :-( Ott fizetsz minden vizsgálatért? (AFP, UH és majd a cukorterheléses vizsgálatért is?) Azért kérdem mert én is oda járatam amig nem alakultak át, de most már nem tudom finanszirozni, az Uzsokiban pedig eddig csak az integrált tesztért fizettem. (laborért, UH-ér nem) nekem is néhány héten belül esedékes a cukorterhelés is).
2010. szept. 23. 19:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia Első válaszoló vagyok.4 hetente járok a Tiba doktorhoz,de nem a terhesség elejétől kezdve,vol egy pár próbálkozásom más dokiknál is.Először magán,csak ő Tatabányán volt,azután Stk-ban több doki,többek között Kovács doktor,aki csak a Nyírőben vállal szülést(250 ezer egy sima+amit neki kell adni)

Na,a kérdésedre válaszolva:magánrendelésén 5000 ft egy vizsgálat,az első alkalommal kért többet.Szerintem nagyon korrekt,több rendelő van egy épületben,nem is neki kell adni a pénzt,hanem ha végeztél,a recepción kell fizetni.

A szülésre még nem kértem fel,pontosabban megkérdeztem,hogy ha beindul neki telefonáljak e,de azt mondta,hogy nyugodtan menjek a kórházba,és értesítik őt.Jövő héten megyek hozzá szerdán,akkor megkérdezem,hogy mennyit kér...

Gyanítom azt fogja mondani,hogy semmit,mert először a kórházban vizsgált meg,és nem fogadott el semmit,azt mondta,ez TB ellátás.

2010. szept. 24. 09:59
 9/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló: Köszönöm, priviben ment üzenet Neked.
2010. szept. 24. 12:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Ugyan valóban magán klinika de vannak térítés mentes rendelések. Így ha az Orvosomhoz megyek magán rendelésre és laborra kell menni nem kell fizetni! Az AFP is ott volt és a cukor terhelés is ott lesz, egyikért sem kell fizetni!
2010. szept. 24. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!