Uzsoki kórházba jár valaki vizsgálatokra, Uh-ra, laborba, stb? Kihez jártok?
Szia!
Uzsokiban fogok szülni októberben,voltam ott ultrahangon és laborban is.Dr Tiba János az orvosom,vizsgálatokra a magánrendelőjébe szoktam menni.Most már időszerű lenne a ctg vizsgálat is,nem tudom,hogy mikortól kell majd mennem.
Szia!
Szintén Uzsoki Fekete Antalnál fogok szülni,de én is a magánrendelőjébe járok.Egyszer voltam laborba és egyszer ultrahangon a kórházba.Miért kérdezed?
Sziasztok!
Uzsokiban fogok én is szülni és szintén Dr. Fekete Antalnál, de én is a magán rendelésére járok!
Köszönöm a válaszokat lányok.
Kedves első válaszoló a kérdésem az lenne hozzád, hogy milyen sűrűn jársz a főorvos úrhoz vizsgálatra, illetve milyen tarifák vannak. Felfogadtad Őt a szüléshez? Nekem is Ő az orvosom, de én igazán csak egyszer voltam nála magánba (legelőször) meg kétszer Uh-n a kórházba. Magánba is írhatsz, megköszönném.
Szia Első válaszoló vagyok.4 hetente járok a Tiba doktorhoz,de nem a terhesség elejétől kezdve,vol egy pár próbálkozásom más dokiknál is.Először magán,csak ő Tatabányán volt,azután Stk-ban több doki,többek között Kovács doktor,aki csak a Nyírőben vállal szülést(250 ezer egy sima+amit neki kell adni)
Na,a kérdésedre válaszolva:magánrendelésén 5000 ft egy vizsgálat,az első alkalommal kért többet.Szerintem nagyon korrekt,több rendelő van egy épületben,nem is neki kell adni a pénzt,hanem ha végeztél,a recepción kell fizetni.
A szülésre még nem kértem fel,pontosabban megkérdeztem,hogy ha beindul neki telefonáljak e,de azt mondta,hogy nyugodtan menjek a kórházba,és értesítik őt.Jövő héten megyek hozzá szerdán,akkor megkérdezem,hogy mennyit kér...
Gyanítom azt fogja mondani,hogy semmit,mert először a kórházban vizsgált meg,és nem fogadott el semmit,azt mondta,ez TB ellátás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!