Mikor mondtátok el a legjobb barátnőtöknek, hogy babátok lesz? Hány hetes terhesen?
Van egy barátnőm, állítólag a legjobb barátnőm, már 26 éve ismerjük egymást. Nem találkozunk túl gyakran, de mégis ő a legjobb barátnőm. Hétvégén voltak nálunk, és akkor mondta, hogy 18 hetes terhes. Örültem neki nagyon, várták már a babát, gratuláltam neki, meg minden. De nagyon rosszul esett, hogy az állítólagos legjobb barátnőjének 18 hetesen mondja el. Az már majdnem 5 hónap...
Azt hiszem, ha én babát várnék, akkor ő tudna először róla...
Nálam ő volt az első:)
Mivel ő hozta a tesztet,meg is várta az eredményt......
Legnagyobb ellenkezésére mindenki akkor is csak kivárja a min. 9 hetet, 12 hetet, amíg biztos a terhesség. Akár babonának nevezzük, akár nem. Csak a csalódások elkerülése végett. De végülis mindenki saját belátása szerint tegyen. Nem feltétlenül "bizalmatlansági" kérdés, hanem inkább a be nem vallott "félelem".
Erről pedig az ember nem mindig beszél és nem mutatja.
Azért esett ennyire rosszul, mert már a munkahelyén is szólt a főnökeinek, meg mindenkinek.
Úgy érzem, hogy elveszettem...
Amikor rájöttem, hogy "nekem mondta el utoljára" sírva fakadtam, és mondtam neki, hogy nagyon megbántott.
És azóta ha eszembe jut elsírom magam. Nekem nincs sok barátnőm, 2-3, de nekem ő volt a legjobb barátnőm, és ez annyira fáj.
Ja, 31 éves vagyok, tehát ez nem olyan gyerekes féltékenység.
Utoljára akkor találkoztunk, kb amikor már terhes lehetett, de még nem tudta. Ő is azt mondta, hogy nem akarta telefonon elmondani, de több találkozó is meg volt beszélve közben, de mindet lemondta.
Lehet, hogy úgy gondolja, hogy mégsem én vagyok a legjobb barátnője? Pedig azt szokta mondani, és nem én kérdezem tőlle, hanem magától mondja.
Lehet, hogy attól vagyok kétségbe esve, mert félek, hogy elveszítem? Nekem nincs babám, és egyenlőrre nem is tervezzük, de ha az övé megszületik, akkor neki már más dolgok lesznek fontosak, és már nem lesz közös témánk, attól félek.
Nagyon félek, hogy elveszítem!!!
Szerintem nem arról van szó, hogy nem bízna benned vagy, hogy ne te vagy a legjobb barátnője. Hisz elmondta és nem a szüléskor...
Nálam is úgy van, hogy még nem mondtam el a legjobb barátnőmnek, pedig már 21 hetes vagyok, csak messze lakik (120 km) tőlem és még nem voltam nála azóta, telefonban elmondtam volna sokszor, de személyesen akarom. Remélem, nem fog ilyenen megsértődni.
Úgyhogy, lehet megvan a te barátnődnek is az oka, miért pont most, de nem azért, mert nem szeretne vagy ilyesmi. Szerintem. De nem ismerem a bnődet, te tudod jobban, milyen a viszonyotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!