Lányok ti adtok valamit a (legjobb) barátnőtöknek/barátnőiteknek?
Én bonbonos-sütis kosarat fogok csinálni nekik, pont ma teszteltem az egyik belevaló cukorkát, nagyon finom. De a kosarat és az édességeket is saját kezűleg fogom elkészíteni. Sajnos most csak ennyire futja, de azért remélem, örülni fognak neki.
Különben vegyél a másik barátnődnek is egy parfümöt, úgy igazságos :)
Köszi szépen. =)
Elsőnek: Csak az új lány szereti a parfümöket, mi a barátnőmmel majd' megfulladunk, olyan 'illata' van. :D
Egy nagyooon szexi bugyit veszek neki.Azért mert tudom,hogy szeretné,de magának nem venné meg :)
Plusz még egy üvegben keverős süti.Lényegében ez annyi,hogy a száraz alapanyagokat beletesszük egy üvegbe és egy papírkára ráírjuk,hogy plusz egy tojás+10dkg margarin mondjuk...és a recept.Ezt azért mert mindig kísérletezik a sütéssel,csak sosem sikerül neki :DDDD
Az egyiknek Boney M -es karácsonyi cd-t. Megláttam a boltban és nem bírtam ellenállni neki. Tudom h imádja ezt a bandát de minden számuk csak letöltve van meg neki :D
A másik meg egy körömlakkot. Szegény (hozzám meg a másikbarátnőmköz képest kicsit lemaradva)most kezd ismerkedni a divattal meg a körömlakkokkal (sminkelni nem akar) és hát kell neki vmi kevésbé vad szín a vörös mellé :D
Kicsit igazságtalannak tűnhet h az eggyik barátnőm egy cd-t kap míg a másik csak egy körömlakkot de a cd közösen vesszük :D
16/L
Igen :)
Indiai üzletben veszek nekik 1-1 sálat, +egy csokit :)
Imádják a sálakat a barátnőim, és külön is hangsúlyozta az egyik, hogy ő a szülinapjára [ami júniusban van, amikor megfőne sálban], sálakat vegyünk neki x) szóval ha nem is arra, de karácsonyra sálat kap.
De én mikulásra is vettem nekik ajándékot :) Azt a kisdobozos milka csokit, amikben a csokik szív alakúak, +2 [xd] szem kinderes cukrot :)
Ja, amúgy 2 barátnőmnek veszek ajándékot.
13,5/L
Mi egymásnak barátságkarkötőt vettünk már 2 héttel ezelőtt, a karácsonyi vásárban. ^^ Így legalább meg van oldva ez az egész karácsonyi mizéria. Persze azért majd megejtünk egymásnak egy bulldog karácsonyt. :D Más barátnőm nincs, csak netes, így legalább megmarad a zsebzsém. xD
(Tényleg, nem te vagy az, Yéww? :"D)
Köszi a tippet, de a múlthéten vett újat...
Közben arra gondoltam, hogy az egyik barátnőmnek adok ugye csokit, hajpántot, egy spirálos virágmintás zsebfüzetet és egy kicsi kulcstartóra rakható zseblámpát, a másiknak a parfümöt, fülbevalót és egy plüssmaci kulcstartót. Szerintetek ezek jó ajándékok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!