Betadine hüvelykúp? Valaki használt ilyet terhesség alatt?
35 hetes múltam, a doki ma vett tenyésztést a sterpto cocusra, meg mondtam neki, hogy van zöld, nyúlós folyásom.Ezt a kúpot mondta, hogy használjam, aztán hogyha megjön az eredmény és van valami, akkor ír gyógyszert.
A betegtájékoztatón az van, hogy mindenféle gombás meg baktériumos cuccot kiírt, de hogy kismamáknak nem ajánlják a tartós használatot.De gondolom nem adna olyat a doki, amit gondot okozna...meg canestent már használtam korábban, meg más 2 féle kúpot is, de ez a zöldes cucc megmaradt...
hmm...köszi ezt a kicsit kioktató hangnemű kommentet...bár nagyon könnyen lehet, hogy én vagyok túl érzékeny, szóval bocsi:)
igazából csak azt akartam kérdezni, hogy volt-e aki használta pozitív eredménnyel.
Amúgy nem a dokim, ügyeletes volt.
Ja, értem.
Ugyan nem terhesség alatt, de én már használtam, és kikezelte vele a dokim a fertőzést.
Bocs a hangnemért, csak túl sok a túlparázós anyuka, aki nem hiszi el az orvosnak, hogy az jobban tudja, mint az anonim fórumozók.
na az jó lenne, ha már nekem is elmúlna...nem csak azért mert nemsokára szülök, hanem már idegesít is...
amúgy gondolom azért adta ezt, mert mindenfélére jó.
köszi hogy írtál...igyekszem nem túlparázós kismama lenni:)csak első gyereknél picit nehéz néha.
Tudom. :-)
Én úgy jártam, képzeld, hogy a 32. héten még nem volt semmi bajom, a 35+5 héten pedig megrepedt a burok, elment a vizem, másnap meg kellett szülnöm a fiamat indított szüléssel. Szerencsére jó súllyal született, de a szülészorvos mondta, hogy egy hüvelygyulladás miatt repedt meg a burok, és a varrásnál emiatt a gyulladás miatt akárhová szúrt a tűvel, mindenütt véreztem. És mondom, ennek a gyulladásnak 3-4 héttel azelőtt, az előző vizsgálatnál még nyoma sem volt. Most meg a koraszülés miatt Dévény-tornára járunk, szopizni sem tudott, úgy besárgult, szóval jól jött volna neki még az az egy hónap odabent.
Nem paráztatni akarlak. :-) Csak én tanultam az esetből, és a második babánál extra módon oda fogok figyelni mindenféle hüvelyi gyulladásra.
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!