Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik vitamint vegyem meg?6he...

Melyik vitamint vegyem meg?6hetes kismama vagyok.Nem szedek mèg semmit.

Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 18:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Bocsi hogy ide pofátlankodok 😄 4+6h terhes vagyok, van itthon Wiloxon nevű vitaminom, amit mielőtt terhes lettem a nőgyógyászom javasolt. Szedhetem Tovább? Be csatolom miket tartalmaz
2022. júl. 6. 09:40
 12/18 anonim ***** válasza:
2022. júl. 6. 09:41
 13/18 anonim ***** válasza:
11, nem ajánlják a sima multivitaminokat ilyenkor, mert teljesen más adagok kellenek, mint máskor, már nem emlékszem pontosan mik ezek a vitaminok, amikkel vigyázni kell, de pl nagyok magas adag D vitamin sem ajánlott, és így tovább.
2022. júl. 6. 10:47
 14/18 anonim ***** válasza:

Az elso terhességemnel végig Femibiont szedtem plusz D vitamint. Utána szülés utan javasolta a védőnő a dm-es mama vitamint, h az jo szoptatas alatt. Egész másfél évig azt szedtem / szedem plusz magneB6-ot. Most vagyok varandos a második babammal es maradt a dm-es mama vitamin, magneB6 es D vitamin kombó. Szerintem nem feltétlen a márkanév a fontos, hanem az összetevők. Egy olcsóbb par ezer Ft-os is tudja ugyanazt, mint a tízenvalahany ezer Ft-os (a vedonom is ezt mondta)

Ha bizonytalan vagy, kérdezd meg az orvosodat, vedonodet, amikor majd mesz hozzájuk

2022. júl. 6. 10:47
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Annyira amúgy nem olcsóak ezek a terhes vitaminok, hogy az ember mindet végig próbálja.

Azért lenne hasznos, ha pl megírná mindenki a tapasztalatát, nem pontozgatna helyette.

Pl nekem az elevit nagyon nem volt jó, mert nagy a kapszula (akinek nehézséget okoz a nagy gyógyszerek lenyelése, annak ez is gond lehet), illetve még a szaga ami borzalmas, nekem a folyamatos hányingerek mellé nem jött jól ez a szag... Így kb 2 szemet vettem be belőle.

Hangsúlyozom, ez ÉN VAGYOK, nincs szükség a bezzeg én le bírom nyelni, szerintem nem büdös stb kommentekre, mert biztos van, akinek tökéletes az elevit is, de aki hasonló problémákkal küzd, mint amiket én is írtam, annak lehet nem.

Szóval tényleg ne legyünk ovisok, hanem segítsünk egymásnak.

2022. júl. 6. 10:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Akkor én ma elhagyom a Wiloxont.

Remélem egy szem nem ártott semmit.

2022. júl. 6. 11:02
 17/18 anonim ***** válasza:

Egy szem biztos, hogy nem.

Én sem tudtam erről, aztán terhesség elején elszedtem majd egy levél sima multit.

Aztán utána tudtam meg, hogy ez így nem jó 🙄

2022. júl. 6. 11:10
 18/18 anonim ***** válasza:

Itt leírják, csak végig kell görgetni, mert tele van reklámmal.

[link]

2022. júl. 6. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!