Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes terhesen lehet síelni?

20 hetes terhesen lehet síelni?

Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 12:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
82%
Biztos hogy nem mennék. Nem jó ötlet direkt egy aránylag veszélyes sportot terhesen űzni, mindegy mennyire vagy gyakorlott benne. Bird ki azt a pár hónapot, több évtizeded lesz még ilyesmikre. Egyébként bár ne ez legyen a döntő érv, szinte biztos hogy megmosolyognanak,megszolnanak a kis terhes pocakoddal, annyira nem odaillő egy terhes nő és ezt a legtöbben ösztönösen érzik szerintem.
2022. júl. 5. 17:07
 22/31 anonim ***** válasza:
82%
Nem értem az olyan anyukákat, akik egy kicsi lemondásra sem képesek a gyerekeikért. Miért?
2022. júl. 5. 17:21
 23/31 anonim ***** válasza:
78%
Az a vicc, hogy még páran bíztatják is, mintha tényleg direkt rosszat akarnának másnak, és aki nem ért egyet, az "paramami". 🤮
2022. júl. 5. 17:46
 24/31 anonim ***** válasza:
88%
23, tele az oldal trollokkal, akik azzal szórakoznak, hogy csakazértis ellentmondanak.
2022. júl. 5. 17:59
 25/31 anonim ***** válasza:
91%

#6 Michael Schumacher és Gaspard Ulliel színész sem amatőrök voltak síelés terén. Hamar megvan a baj, teljesen mindegy, ki mennyire gyakorlott.

Igen, séta közben is el lehet esni, de terhesen, síelve nem is kell olyan nagyot esni, hogy bajt okozzon.

2022. júl. 14. 12:30
 26/31 anonim ***** válasza:
90%
Tényleg én sem értem az ilyen embereket.. Én nem vagyok az az "ülj otthon a seggeden, mert ha kilépsz az utcára folyton veszélyben vagy" típus... És tény, hogy bármikor történhet bármi, de pont ezért nem értem minek tetézni. Szerintem ilyet csak felelőtlen, buta emberek csinálnak. Lehet hogy most sem esel ,de mi van ha mégis? De nálam ugyanez a kategória a bicajozás, v a létrán ablakpucolàs... lehet h nem lesz semmi baj, de ha igen? Meg tudnátok magatoknak bocsàjtani? Terhesen azért nem babra megy a játék. Lehet h amúgy csak eltörne a kezed/lábad.. így meg elmegy a baba, vagy még rosszabb esetben súlyos fogyatékos lesz. Komolyan megéri?
2022. júl. 14. 16:11
 27/31 anonim ***** válasza:
36%
Ezeknek meg. Mással meg közlik, hogy ha a feje tetejére áll, akkor sem lehet.
2022. júl. 14. 16:22
 28/31 anonim ***** válasza:
63%

"Felnőtt nő vagy, el tudod dönteni"

Ha el tudná dönteni, nem kérdezné...

2022. júl. 14. 17:48
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Ennek nem is kéne döntésnek lennie, mert normális ember tudja, hogy fszság.
2022. júl. 14. 18:35
 30/31 NTBS ***** válasza:
21%
Igen, ha vállalod a következményeket.
2022. júl. 14. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!