Miért lett csúnya a hajam terhesen? 20 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
Mindig szép hajam volt de amióta terhes vagyok nagyon ronda. Elkezdett töredezni is hiába vágatom le pár nap múlva már olyan. 2 naponként kell már mosnom. Hull is2018. nov. 24. 15:18
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy még nem hallottál róla, de a hormonok sok vicces dolgot művelnek veled a terhesség alatt.
Jó esetben szülés után elmúlik. Rossz esetben nem.
2/6 anonim válasza:
Hormonok, szedjél terhesvitamint, szülés, vagy inkább szoptatás után helyreáll.
3/6 anonim válasza:
Vagy kihullik.. En ilyen roppant szerencses vagyok. Elol mar alig maradt hajam.
4/6 anonim válasza:
Vitamint szedj aokat
Nekem dúsabb lett
A szoptatás alatt viszont szó szerint csomókban hullik
Plusz a lányom is tépi
4,5 hós
5/6 anonim válasza:
Na, nem eleg, h kihullott a hajam de meg le is pontoztak. Pff 🤦♀️ amugy a vitamint szárazon seggbe bhattam vna, semmit sem ert. Vegig szedtem femibiont, plusz b vitaminokat, magneziumot, ugye amelle van omega3 plusz c-t meg egeszsegesen ettem, nem hiztam es a hajam így is hullott terhesen is es ahogy irta itt elottem a kedves valaszado, szoptatas alatt meg MEGDURVABBAN. Esetleg ajanlom neked a ricinusos hajpakolast. Az az egy segitett kicsit normalis szinten tartani a hajam.
6/6 anonim válasza:
Nekem az elején mikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok brutálisan hullott. Mikor pozi lett a tesztem összekapcsoltam a dolgokat és szedem a terhes vitamint+magnézium+kalcium és elmúlt. Azóta látszódik az sok új baba hajam, amik kikacskaringóznak a homlokomnál, nagyon jelentős a változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!