Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes terhesen lehet síelni?

20 hetes terhesen lehet síelni?

Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 12:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
64%

Azért egy véletlen dolgot, mint egy elesés, ne vegyünk már egy kalap alá a szándékosan keresett veszélyforrásokkal...

Ilyen hülye hasonlatot... 🤦🏻‍♀️

2022. júl. 5. 13:25
 12/31 anonim ***** válasza:
42%
Lehet e 20 hetes terhesen autóversemyezni, ejtőernyőzni vagy esetleg rúdugrani.
2022. júl. 5. 13:26
 13/31 anonim ***** válasza:
63%
Sítáborba elmennék, de nem síelnék, csak túrázgatnék. Ahogy nem is korcsolyáztam terhesen, pedig imádok... nem csak rajtad múlik egy borulás, és ha nagyot buksz, törik valamid, mi lesz? A rtg nagyon nem kell a magzatnak, ahogy a fájdalomcsillapítók vagy egy esetleges műtét sem. Hasonlíthatjuk a napi élethez, de nem kellene, kiemelt kockázata van a buktának sajnos. Plusz ha már hasad lesz 20 hetesen, akkor már az is kihívás lesz, hogy találj passzos sínadrágot. Télen jártam középidőben, és bár csak túrázgatni jártam, sokat szívtam azzal, hogy kb nem létezik téli terhes sportruházat 🙈
2022. júl. 5. 13:48
 14/31 anonim ***** válasza:
59%
Ráadásul, amint elkezd nőni a hasad eltolódik az egyensúly központod… teljesen más lesz a tartásod terhesen, mint ahogy megszoktad. Én nem kockáztatnék, de te tudod. Felnőtt nő vagy, el tudod dönteni mi az amit bevállalsz számolva az esetleges következményekkel, vagy mi az amit nem.
2022. júl. 5. 13:55
 15/31 anonim ***** válasza:
62%
Azért akik lepontozták a nem síelős válaszokat, kíváncsi vagyok h jártak e már síelni, láttak e sípályát stb. Mert rohadtul nem egyforma a kockázata azzal h kimegy az utcára
2022. júl. 5. 13:56
 16/31 anonim ***** válasza:
65%
Sítáborba sem mennék el, elcsúszol, leszakad a sífelvonó... rssz belegondolni.
2022. júl. 5. 13:56
 17/31 anonim ***** válasza:
63%
6, viszont semmi garancia arra, hogy ahova megy, csupa gyakorlott síelő veszi körül. A legnagyobb esésemet egy hülye okozta, aki hátulról simán nekem repült...
2022. júl. 5. 13:59
 18/31 anonim ***** válasza:
32%

"Azért akik lepontozták a nem síelős válaszokat, kíváncsi vagyok h jártak e már síelni, láttak e sípályát stb. Mert rohadtul nem egyforma a kockázata azzal h kimegy az utcára"

Igen, láttam sípályát. Gyerekkorom óta rendszeresen síelek, nincs olyan hónap, hogy ne mennék. 31 hetesen voltam utoljára, és nem én voltam az egyetlen kismama. Konkrétan biztonságosabb, mint Pesten átmenni a zebrán... Nyugaton a kismamák is síelnek, van rá külön ruházat is.

2022. júl. 5. 14:01
 19/31 anonim ***** válasza:
63%

Mi elég gyakran járunk síelni, de én még kismamapocakos síelőt nem láttam.

20 hetesen azért már a sínaciban kirajzolódna szerintem.

Nem mentem én sem terhesen (pedig nem vok kezdő)

2022. júl. 5. 14:01
 20/31 anonim ***** válasza:
83%

4: “rá esik a hasára egy tégla”

Hogy a f.omba esik rá egy terhes nő hasára tégla? Mond mar el légyszi.

Egyébként kérdező, te meg majd síelj amikor megszültél.

2022. júl. 5. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!