Baj,hogy annyit aggódok és jár az agyam a dolgokon?
Három gyermekünk van,13,10 és 8 évesek.Már egy jó ideje gondolkodunk a férjemmel egy 4.babócán.Azt tudni kell,hogy nagyon jó férjem van,a gyerekekkel is mindent meg csinál,segít...sorolhatnám.
Pozitív lett a tesztem,még csak a 6.hét elején járok,nagyon örültünk,hogy az első hónapban össze is jött a babóca.A férjem annyira boldog!Amúgy én is nagyon várom,és szerettem volna...de itt a sok kérdőjel:hogy mondom el a munkahelyemen?a családnak?most állunk ház vásárlás előtt,még nincs meg a leendő ház,ez is aggaszt.Az már nem érdekel ki mit szól.Nagyon szépen neveljük a 3 gyerkőcöt is.Vagy ezek a hangulatingadozások normálisak?Félek,mert már magamat is kikészítem ezzel a kattogással.
A férjem azt mondja,megoldjuk,mint mindent eddig.
Csak ez hirtelen sok megoldandó dolog egyszerre.Ugye nem vagyok bolond?
Azt írod, hogy nem érdekel ki mit szól. Közbe meg de, az a te nagy bajod, hogy mit fognak majd gondolni a munkahelyen és a saját családodban.
A gyerekvállalás elsősorban is 2 ember döntése. Akartátok ezt a babát, nem csak "becsúzott". Akkor nem értem mi a kérdés?! 6 hetes vagy, azért van bő 7 hónapotok házat venni, addig csak sikerül már, én ezen nem aggódnék.
Engedd el ezeket a felesleges félelmeket és élvezd inkább a terhességet. Ha három gyerekkel is szépen boldogultok, akkor minden rendben lesz néggyel is. A többiek már úgyis nagyobbak, tudnak segíteni is akár. Szerintem ez tök jó.
Boldog, önfeledt babavárást és jó egészséget kívánok! 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!