Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab után hogy lehet nem...

Missed ab után hogy lehet nem stresszelni a következő terhességnél?

Figyelt kérdés
4 hónapja volt missed ab, ismét babát várok. Örülök is, de nagyon félek.
2022. júl. 3. 16:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Szívhang figyelőt én is vettem az előző babánál, de sajnos nem tudtuk használni. Mikortól hallható vele a baba szívhangja?

Az előző a 12. Hetes genetikai előtt 2 nappal ment el. Valószínűleg tényleg ahogy mondjátok, akkor lesz egy kicsit könnyebb. De az még olyan messze van. :(

Vetélés után többször kell orvoshoz járni? Egész nap hívtam a dokit de nem értem el. Azt se tudom, hogy most kell-e megint progreszteron, vagy sem. Remélem holnap már felveszi.

Próbálok én se előre tervezni, meg úgy élni az életem ahogy még pár nappal ezelőtt de nem tudok nem rá gondolni. Nagyon bízom benne, hogy Ő már tényleg meg fog születni ❤️

2022. júl. 4. 18:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Kellene a progi de nem csodaszer.Ha eléred az orvosod fel fogja írni.
2022. júl. 4. 18:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is borzasztóan stresszelek az elejétől kezdve, a vizsgálatok után mindig megnyugodtam, aztán szép lassan megint kezdtem beképzelni, h valami nincs rendben... Ráadásul külön rosszul esett, mikor teljesen problémamentes terhességek utáni ismerősök - pl. anyukám - nézett hülyének, h minek izgulok annyira, "ugyan mi baj lehetne?" stb... Nekem mondjuk szinte semmi terhestünetem nem volt, csak a mellfeszülés, ami ugye szép lassan normális esetben is elkezd szünni, na akkor voltam a legtanácstalanabb. De jó hír, h azóta jobb, mióta érzem a mocorgást :) (Persze elől tapad a lepény, nem is volt korábbi tapasztalatom, így elég későn kezdtem érezni, bőven a 20. hét után, szóval ezen is volt mit aggódni). Szóval csak remélni tudom, hogy ezúttal minden teljesen rendben lesz, neked is szurkolok!
2022. júl. 19. 00:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, azt még kifelejtettem, h a missed ab. után volt egy kémiai terhességem is, ami egy véletlen vizsgálat során derült csak ki, szóval kb. elkönyveltem, h ez nekem sose fog összejönni. Szerencsére most is egy véletlen megérzés miatt teszteltem korán, még késés előtt, így időben kezdtem a progeszteronpótlást, így azt csak javasolni tudom. Sok sikert kívánok, ha nagyon izgulsz, írj nyugodtan, hátha jót tesz, megnyugtat kicsit! :)
2022. júl. 19. 00:13
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, azóta már a 13.héten vagyunk, jövőhéten lesz a genetikai. :)

Eddig minden tankönyv szerint alakult. :)

2022. szept. 2. 20:40
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szurkolok! Most én is ebben a cipőben vagyok. Elolvastam a kommenteket. ☺️
2022. nov. 7. 16:49
 17/17 A kérdező kommentje:

Kitartást, nem könnyű ❤️

Holnap töltjük be a 22 hetet, de állandó stressz :(

Ha mozog, ha nem mozog, ha görcsölök, ha nem görcsölök, ha kicsit erősebb a folyás stb.

Nagyon várom, hogy végre megszülessen ❤️

2022. nov. 7. 18:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!