A férjem permetezett a kertben, lehet baja a babának?
16 hetes terhes kismama vagyok. A férjem gyomírtózta a füvet a kertben permetezőgéppel, én pedig bent voltam a házban, és bár az ablakok nagy részét bezártam, egy pár ablakot az emeleten nem vettem észre, hogy nyitva maradt. Illetve szellőztető rendszerrel működik a ház. Utólag kezdtem el gondolkozni, hogy az is behozhatott valamennyi permetszert.
Segítsetek, releváns gondolat aggódni azon, hogy a babát érhette bármilyen ártalom, ahogy én belélegeztem a permetszert, vagy ez már a túlaggódás tetőfoka? Szél egyébként nem fújt.
Nem lesz semmi baja.
Először azt hittem, megszületett kisbabád van, aki a fűben játszott permetezés után.
Az viszont lehet, hogy a permetszer megijesztett a szellőzőben egy pókot, az elrohant egy poloska mellett ami elkezdett repülni, beleszállt a ventilátorba és szétfröccsent a mérgező bűzvegyülete, ami így eljutva a kismamaszobába rögtön elkezdte mérgezni az egész családot és célzottan a babát is.
Viszont ismerek egy terápiát, ami havi százhúszezer forintért heti négy alkalommal képes megszüntetni ezt a mérgezést és biztosítja, hogy a gyerek majd ne tanuljon rosszul a gimnáziumban.
(egy kis gúnyolódás azokon az iparágakon, amik a túlaggódó szülőkön élősködnek)
6. ha annyira hiper káros lenne akkor minden festő meghalna rövid úton. de ugye nem így történik.
vitathatatlan, hogy van egészségkárosító hatása ezeknek a szereknek, de napi több órában, éveken át azokkal dolgozva alakul ki betegség (rák). és az sem mindenkinél.
majd pont pár percig három szoba távolságból, csukott ajtó mögül belélegezve a 11 hetes magzatot károsítja. ahan, igen. 🧐
Ez most komoly?!
Nem megittad a gyomírtót bszki....
Én mind a 2 terhességem alatt gyomírtóztam. Egyedül, szkafander nélkül.
Láss csodát, mindenki él
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!