Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » SOS! Mivan ha permetezett...

SOS! Mivan ha permetezett cseresznyét fogdosott a 2 éves lányom?

Figyelt kérdés
Már kiirtam ezt a kérdést,de nemtudtam megnyugodni.Nem kapta be ,nem került a szájába,csak megfogot 2 szemet,aztán elvettem tőle egyből,esetleg én fogtam meg a cumijár és a cumi része olyan lehetett a kezemtől?
2011. máj. 17. 22:43
 1/7 nittababy ***** válasza:
azt gondolom nem kell pánikolni ennyitől még meghalni nem fog semmi baja nem lesz ne aggodj
2011. máj. 17. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem sem lesz semmi baja! ne aggódj, az a mennyiség, ami a cumira kerülhetett semmi.
2011. máj. 17. 22:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem kell ennyire túlparázni. Ne aggódj. Tutira nincsen semmi baja. :)
2011. máj. 17. 22:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Délelőtt permetezték le ,ez este történt,csak nemtudom mennyi lehetett még rajta,volt egy nagyobb fiu az be is kapott egyet,majd kiköpte.Ez nem nálunk történt,elsőnek nem ijedtem meg,csak utánna járt az agyam mindenem.
2011. máj. 17. 22:56
 5/7 anonim ***** válasza:

nézd, nem rémítgetni akarlak, mert már úgysem tudsz semmit tenni. De a permeteken van munkaegészségügyi várakozási idő, ami azt jelenti a területre nem szabad munkavégzés céljából sem menni. Illetve egészségügyi várakozási idő, ami azt jelenti, hogy mikor lehet betakarítani.

Nem hinném, hogy baja lesz, de biztos nem véletlen vannak ezek a határidők. Egyébként ha 0 a várakozási idő akkor is 24 órás várakozást jelent.

Úgyhogy jogos az aggodalmad. Én utána néznék pontosan mivel permeteztek és rákeresnék mit ír a tájékoztató.

2011. máj. 17. 23:07
 6/7 anonim ***** válasza:
nyugi,ennyitől nem lesz baja :)
2011. máj. 17. 23:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Gondolom, meg mostad a kezét utána. Egyébként meg ez olyan ici-pici mennyiség, hogy semmi bajtól nm kell tartanod.
2011. máj. 18. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!