1 szem permetezett cseresznyétől lehet baj? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
"4 hetes vagyok, és megettem 1 szem cseresznyét. Nem mostam meg, mivel nem permeteztük a fákat, és úgy gondoltam így egy szem nem árthat. Miután megettem, közölte anyósom, hogy pont ma permetezte le rovarölővel.:S Tudom, hogy csak 1 szem, de akkor is nagyon aggódom. Beszéltem a nőgyógyászommal, szerinte egy szemtől nem lesz gond, mert azt átmossa a szervezet. Nem is magam miatt aggódom, hanem a picikém miatt. Remélem hozzá nem jut át semmi. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat előre is!#24 hetes #csak elírtam
2013. jún. 13. 17:40
1/10 anonim válasza:
Semmi baj nem lesz. De a picikének sem ért meg szinte semmi.
Eltúlozzák az evés jelentőségét.
2/10 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz. Pláne, hogy 4 hetes terhesseg nincs is.
4/10 anonim válasza:
Ne viccelj már!Semmi baja sem lesz!
De hogy lehetsz 4 hetes terhes???
5/10 A kérdező kommentje:
24 hetes vagyok, elírtam... bocsika
2013. jún. 13. 18:10
6/10 A kérdező kommentje:
Sehogy, csak már idegességemben elírtam, bocsánat....
2013. jún. 13. 18:11
7/10 A kérdező kommentje:
Igen, ez komoly. Mivel a háziorvosom, rögtön másnap vérvételre küldött. Ugyanis mivel rovarölővel lett lepermetezve, nem tudja, hogy a méreganyag milyen hatással van a szervezetre, hiába kis mennyiségről beszélünk.
2013. jún. 13. 18:14
8/10 anonim válasza:
en is ugyanigy aggodnek, kerdezo. Nem vagyunk egyformak. Valaki jobban felti a gyereket, de lattam mar olyat is, aki egyaltalan.
Te a jobb csoportba tartozol.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez nagyon jól esett!:)
2013. jún. 14. 19:55
10/10 anonim válasza:
igen lehet baj, az a minimum, hogy lebénulva születik meg a gyerek, vagy hiányozni fog valami testrésze. De ami még lehetséges, az az, hogy ő hal meg, vagy te, vagy mind a ketten a szülé pillanataiban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!