Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért félek még 34 évesen is...

Miért félek még 34 évesen is a terhességtől? pedig úgy érzem,most vagy soha

Figyelt kérdés

De mintha mégis félnék " elköteleződni". Mert ez ilyen örök dolog ugye.Szerencsére a háttér adott, házunk ,autónk van. Páromnak is és nekem is van munkám, igaz nekem gyerek után váltani kellene mert műszakozok, eü.ben.

Fogalmam sincs mitől félek tudat alatt,pedig szeretném.

2022. jún. 28. 19:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Rengeteg ember így érez, szóval ez teljesen normális dolog.
2022. jún. 28. 19:52
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam, ezért toltam, toltam, de 35 évesen már nem tudtam tovább tolni, 36 elmúltam, mire megszületett a lányunk. Aki már 14 éves.

Jó döntés volt. Most már bánom hogy nem 26 évesen szültem, de így is tökéletes. Ne félj tőle.

2022. jún. 28. 19:53
 3/17 A kérdező kommentje:
Én is eddig toltam, 8 éve vagyunk együtt párommal. Mára hitelmentes a házunk, fel is újítottuk eddig ez volt a "kifogás". Most ez is rendben mégis ha meglátom majd a tesztet összeesek szerintem.
2022. jún. 28. 19:55
 4/17 anonim ***** válasza:
85%

🙂 Igen én is így akartam anno, hogy már ne legyen hitel, legyen megtakarításunk, stb. Stb.

A teszt pillanatában a szívem vadul vert, de minden pillanata csodálatos volt a (nem a terhességnek) gyermekemmel töltött időnek. A mai napig is. Pedig már nem mi vagyunk az elsők hanem a barátnők, de ezzel nincs semmi baj. 🙂👌

2022. jún. 28. 19:58
 5/17 anonim ***** válasza:
74%
Jogosan félsz, mert onnantól minden megváltozik, szóval a félelmed tök természetes.
2022. jún. 28. 20:04
 6/17 anonim ***** válasza:
26%
Hat a társadalmi, média agymosás :(
2022. jún. 28. 20:10
 7/17 A kérdező kommentje:
És mi lenne a megoldás erre?
2022. jún. 28. 20:12
 8/17 anonim ***** válasza:
45%

Ha ennyire félsz, ne vállalj gyereket.

Én ha valamit igazán, teljes szívből akarok, akkor csinálom és nem parázok, hanem belevágok.

2022. jún. 28. 20:14
 9/17 anonim ***** válasza:
52%
Nem nőttel fel, ilyen a generációnk. Valamit elbastak a szüleink.
2022. jún. 28. 20:15
 10/17 anonim ***** válasza:
86%

#7 Bele kell vágni. Minél jobban rágörcsölsz, annál rosszabb. Gondolom, hogy maximalista vagy és úgy jártál, mint én meg a diplomamunkám. El kell kezdeni és csinálni. Ha nem lesz tökéletes, hát nem lesz az.

Ha nagyon nem megy, akkor keress pszichológust.

2022. jún. 28. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!