Létezik,hogy 2 héttel a menstruáció előtt görcsöljön a hasam? Napok óta megjön érzésem van. 9.-én kellene meg jönnie. Eddig nem éreztem ilyet. 1 héttel előtte szokott a mellem fájni. Esetleg terhességre utalhat? :)
Figyelt kérdés
2022. jún. 28. 16:56
1/20 anonim válasza:
Létezik, de valószínűleg az ovulációt jelzi. Terhességet 99,9 % hogy még nem.
2/20 A kérdező kommentje:
Eddig soha nem éreztem meg az ovulációt. De nem lehet minden hónap egyforma 😄 Köszönöm a választ! 😘
2022. jún. 28. 17:08
3/20 anonim válasza:
Anno én se éreztem sosem az ovulációt, de aztán pár hónapja mindig érzem. Az elején nem tudtam, hogy miért fáj ennyire random, de aztán rájöttem, hogy valószínűleg az ovuláció. Azóta minden hónapban fáj, azelőtt pedig sosem. Szóval na, van ilyen. :D
4/20 anonim válasza:
Hát ha próbálkoztok, akkor nyilván te is jobban figyelsz a testedre. De ez jó is, mert így legalább tudod, hogy itt az idő, vagy ha nem tervezel, akkor meg azt, hogy extra elővigyázatosság pár napig. :)
5/20 A kérdező kommentje:
Próbálkozunk. Előző hónapban sajnos nem sikerült. Most reménykedek benne de nem akarom bele élni magam.
2022. jún. 28. 17:13
6/20 anonim válasza:
Na, akkor ma az apajelöltnek feladata van :)
7/20 A kérdező kommentje:
Sajnos külföldön dolgozik és már nincs itthon :( Ezt a hónapot is el engedem ezek szerint.
2022. jún. 28. 17:18
8/20 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzá tennék, hogy mikor együtt voltunk aznap volt tojásfehérjéhez hasonló folyásom. Úgy gondoltam,hogy ez a peteérés jele. Ezután a folyás után el telhet 1 hét hogy peteérésem legyen?
2022. jún. 28. 18:32
9/20 anonim válasza:
És egyébként hány naposak a ciklusok?
10/20 A kérdező kommentje:
30 :)
2022. jún. 28. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!