37 hetes vagyok, es alhasi menstruáció szerű fájdalmat érzek. Nem vészes de azert olyan görcsösen fáj, mintha megakarna jönni. (derekam is fáj picit) Ez mi lehet?
Egyrészt lehet amiatt, hogy a baba feje elkezd beilleszkedni a medence felső ármérőjébe. Ez egy normális folyamat az utolsó pár hétben, a fejecskéje nyomja szét a medencét ez gyakorta jár derékfájdalommal.
Ha a fájdalom nem szűnik mindenképp konzultálj a nőgyógyászoddal, vagy ha időközönként összehuzodásokat érzel, ezek sűrűsödni kezdenek, akkor beindulhatott a szülés.
Ha vérezni kezdesz az lehet baj jele, vagy természetes tágulási vérzés, akkor szintén irány a kórház.
De egyáltalán nem fáj nagyon, csak ugy érzek valamit.
Nem hiszem, hogy ezzel kórházba kéne mennem, csak kivancsi voltam, hogy mi lehet. Valaminek a kezdete vagy amit a 2.válaszoló irt, hogy helyezkedik a babo
Hát 37 hetesen, én inkább mennék"feleslegesen" mint hogy baj legyen.
Rokonunknak kb 7-8 hónaposan, rettentően fájt a dereka már napok óta, semmi más nem volt, se nem vérzett, se folyása se semmi más, a baba mozgott.És mikor már 3 nap sem múlt, bementek a kórházban, és ott mondták, hogy hát igazából, már 3 napja vajúdik,meg is lett a baba.Szerencsére semmi baj nem lett,de simán lehetett volna.És csak a dereka fájt.Jah, és ha bemegy még vissza tudták volna tartani, mert koraszülött lett picit, tehát nem volt itt az ideje még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!