Méhen kívüli terhesség lenne? Màjus 21.én volt meg utoljàra, Június 5.en lett pozitív az LH tesztem. Akinek volt hasonlóan része, Megmaradt a pici? Bővebben lent
Ma bekerültem kórházba, több pozitív terhességi teszt után, mert egész nap fájt a derekam, és elkezdtem nagyon vérezni
Ezen a héten hétfőn voltam nőgyógyász al, aki megvastagodott méh nyàlkahàrtyàt làtott csak. Ahogy ma a sürgősségin is. Semmi mást nem látott méhen belül.
Viszont a petefészeknél lâtott valamit, amire azt mondta lehet méhen kívüli terhesség is.
De igazából 3lehetoseget vázolt fel, 1)normal terhesség, csak még nem látni. 2)vetélés, 3)méhen kívüli terhesség.
Fájdalmaim nincsenek, a vérzés pedig elállt.
Ez sajna ennyi volt, meg fog jönni.
Ezért totál felesleges a nemvárt elött tesztelgetni.
Nem hiszem hogy bunkonak kellene lenni. Tegnap is még teljesen pozitív volt a tesztem, úgy hogy 6napja késett. És hogy miért teszteltem hamar? Mert mindig progreszteron pótlást kaptam terhesség alatt, habituràlis vetêlés miatt....
De örülök, hogy te jobban tudod mikortól kell teszteljek, ismeretlenül, mint pl egy orvos...
De miért az a megoldás, hogy nem próbálkoztok többet, miért nem egy kivizsgálás, hogy mi okozza az ismétlődő vetéléseket? Lehet olyan gond, amin lehet javítani.(Pl.túl vékony méhnyálkahártya, amibe nem tud beágyazódni.) Ha szeretnél gyereket, és úgy elengeded, hogy nem tettél meg mindent, biztos, hogy meg fogod bánni, és a férjed fogod okolni.
Mindent megtettünk érte. Meddőségi vizsgálatokon voltunk stb.
Sargatest hormon elégtelensègem van, semmi más problémát nem talàltak nálam! Férjemnél pedig egyàltalán semmit.
Valahol megèrtem a férjemet is, hogy nem akar többè próbálkozni. Mocskosul nehéz lehet neki végignézni hogy egy ideig felhőtlenül boldog vagyok, aztàn minden összeomlik. És ő teljesen tehetetlenül nèzi ezt végig. Volt 2méhen kivüli terhességem is már. Fèlt engem, fél hogy bajom esik, fèl hogy egyszer összeomlok…..
viszont en pedig mindenféle képpen szeretnèk addig menni, amig sikerül a picúr
Hát, akkor végképp butaság lenne feladni. Ha időben kapsz progreszteron pótlást, előbb-utóbb meg fog maradni. Inkább azon kell változtatni, hogy ne omolj össze, és akkor a férjed is máshogy állna hozzá. Fejben kell eldönteni, hogy egyszerűen nem tekinted magad terhesnek a 12.hét végéig. Tesztelhetsz korán, hogy megkaphasd a progreszteron, de annyi. Amíg szeded, úgy fogod fel, hogy ez egy kezelés, hogy lehessen gyereked, de még nem vagy terhes. Nem beszélsz róla senkinek, nem kezdesz el babaruhákat nézegetni, semmi. Tudom, hogy nehéz, de hidd el, sok kémiai terhesség van, amiről nem is tudnak, mert nem tesztelnek. Ha mindenki tudna róla, és úgy tekintene rá, hogy abból biztos gyerek lesz, persze, hogy megbolondulna egy idő után a sok kudarctól.
Szuper!Nagyon drukkolok! Össze fog már jönni végre 🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!