A 32. Héten a baba 1350 g az előző héthez kèpest tartja a súlyát . Kórházban kell maradnom szülésig. Valaki járt hasonlóan ? Mi lett a vége ?
Szia! Velem ugyanez volt. Befektettek és hetente volt ultrahanggal követve nőtt e és mennyit. 38. Hétre született meg,nagyobb súllyal mint a bátyja aki 40.heétre született és soha senki nem mondta rá, hogy kicsi lenne.
Áramlás nekem is jó volt,viszont meszes volt a lepény már a 29.hettol
Miert csináltak alapból hetente UH-ot?
Egy hete nem stimmelt valami?
Nekem volt a 30.heti, majd a következő már csak a 36.héten
3as vagyok.
Nekem is nagyon hiányoztak. Egyszer jött be hozzám a kisfiam és totál nem érdekeltem, elrohangalt a kórház udvarán. 2 napig sírtam miatta, úgyhogy többet nem jött be. Úgy tudtam túlélni, hogy nagyon aranyos szobatarsam volt és sokat beszélgettünk.
Nekem azért nézték hetente,mert kicsi volt és várták a pillanatot mikor vegyék ki,mert itt kint jobban fejlődne már. Egyébként ugyanazzal a géppel nézték csak mindig másik orvos és akkora kilengések voltak.. születése napján is ultrahnagoztak 2400gr-ra saccolták és 3200-al született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!