A 32. Héten a baba 1350 g az előző héthez kèpest tartja a súlyát . Kórházban kell maradnom szülésig. Valaki járt hasonlóan ? Mi lett a vége ?
Én,mint szakmabeli ugye gondolom 2 egymást követő, ugyan azon gépen mért, ugyan azon szonografus által végzett becsles lenne mérvadó.
Szerintem most kb teljesen feleslegesen fekszel bent
Ugyan a becsles a terhességi korhoz képest igen kevés, ezt nem kórházi fektetéssel kellene megoldani
En a 30. heti uh után nem voltam több uh-n (itt ez az utolsó), akkor 2-3 hettel mérték kisebbnek, de nem küldtek tovább.
Így szüleskor derült csak ki hogy továbbra sem nőtt megfelelően (2400 g al született 37 héten). Emlékszem hogy ott vitatkoztak az orvosok a szülés után, hogy hogy nem vette észre senki, miért nem foglalkozott senki velem, és akkor megkérdeztem mit tudtak volna csinálni.
Ja hát befektetni, meg vizsgálatokat végezni.
Egészségesen született a fiam, tobbheti kórházban fekvesbol maradtam ki!
Biztos sok ilyen eset van, remélem nem lesz semmi gond, kitartás a korhazi hetekhez!
1. Hetente készített biometriának nincs értelme, mivel a mérési hiba nagyobb, mint amennyit a magzat egy hét alatt gyarapodik. Kéthetente célszerű mérni.
2. Ha jó a magzatvíz és az áramlás, akkor full feleslegesen fekszel bent, a kontrollokat ambulánsan is lehetne végezni.
Heti 1-2 alkalommal magzatvízmérés és flowmetria, kéthetente biometria. Persze mindjárt lehurrog úgy is valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!