36h+4napra született babáitokkal minden rendben volt, van? Mekkorák voltak?
szia
A kislányom 36+5-re született 2370 grammal, 49 centivel, és 10/10 Apgarral.
2210 grammosan engedték haza, összvissz 3 éjszakát voltunk a kh-ban, ő volt a legkisebb és a legagilisebb az osztályon :)
még nem volt 1 napos mikor hasonfekvésben átfordította a fejét, és nagyon ügyesen szopizott...
3 hós koráig másfél óránként éjjel-nappal) :) eddigre be is hozta a méretbeli "lemaradását".
14.-én töltötte a 2 évet, kifejezetten értelmes kislány, másfél évesen már egyszerű mondatokban beszélt, most meg a 3-3,5 évesek kommunikációs szintén áll. A moszgásfejlődése is teljesen rendben van, egyáltalán nem érződik semmiylen téren, hogy kicsit korábban született.
nálatok is minden rendben lesz, nyugi :)
Teljesen váratlanul indult meg a szülés, én progi császárra voltam kiírva, mert 14 hetes várandósan kivették a vakbelemet és a dokik nem akarták megreszkírozni, hogy a belső varratok vajon mennyi vajúdást bírnak ki...
Hát kibírták, bár nagyon gyorsan szültem.
De összességében óriási mákunk volt, hogy nem lett semmi baj.
Egyébként előtte 6 nappal elment a nyákdugóm, és szépen be volt illeszkedve a baba. De a méhszáj zárt volt és ezért nem számítottunk korai szülésre.
Te miért vagy mindenórás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!