Ha hányingerem van, akkor megfelelően fejlődik az embrió?
Figyelt kérdés
2022. jún. 19. 12:22
31/33 anonim válasza:
Nekem 12. Hétig tartott a barnázás, pedig 5. Héttől szedtem a progeszteront
32/33 anonim válasza:
#28, már az elejétől kapja a progeszteront. Szerinted mit tudnak vele csinálni az ügyeleten ezen kívül ilyen korai terhességnél?
Az első terhességnél nem volt barnázásom, mégis minden jel nélkül megszakadt a 6. hét után. UH-n derült csak ki. Mostani terhességemnél 6 hetesen volt barnázás. Progeszterontól másnapra elmúlt. Van akinek nem múlik el, de mégis megmarad a terhesség. A legjobbakat kívánom!
33/33 anonim válasza:
🤣🤣🤣Huuuu bakker!
Én négyszer vetéltem!A legutóbbinál tök szarul voltam,7 hetesen megállt a sz8ve!Nem értem,hol az összefüggés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!