24 ml petezsák embrió nélkül, szerintetek? A doki egy hét múlva hívott vissza, azt mondta terhesnek terhes ,enyit. Már.21 én volt meg utoljára
Nem ml, hanem mm.
7 hetesen fura, de lehet később fogant. Egy hét múlva kiderül.
7 hetesen 11 mm a magzat átlagos mérete, egyértelműen látnia kellene az orvosnak, még akkor is, ha pár nappal később fogant esetleg. Nagyon gyakori az üres petezsák sajnos!
Érhet még meglepetés, de azért arra is készítsd fel magad lelkiekben, hogy lehet üres marad az a petezsák
Értem, nem mondta hogy hány hetes lehetek ,naptár szerint néztem,
De viszont ,Marc 21 én volt meg, naptár szerint április 2. Volt az ovum és a hónapba csak akkor voltunk együtt, ha onan számolom akkor még csak 6 hetes körül lennék nem? Így sincs semi remény?
Hat hetesen lassan időszerű lenne szívhangot is látni, nem pedig csak üres petezsákot.
A korábbi hozzászólók pedig leírták honnan kell számolni a terhességi heteket. Nem a megtermékenyítéstől.
Nekem is hasi uh volt szinte végig
Mivel látott mindent , nem volt szükséges a hüvelyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!