Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha hányingerem van, akkor...

Ha hányingerem van, akkor megfelelően fejlődik az embrió?

Figyelt kérdés
2022. jún. 19. 12:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen korán sajnos semmit nincs tenni, mint várni. Szedd a progeszteront, ha az okozza a barnázást, akkor segít. Pihenj amennyit tudsz. A hányinger nem garancia. Nekem sem volt egyszer se akkor se, amikor nem volt gond.
2022. jún. 19. 14:28
 22/33 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Semmi koze a kettonek egymashoz
2022. jún. 19. 14:49
 23/33 A kérdező kommentje:
De ha p.é óta szedem a progit, akkor mi lehet az oka? Más miatt lehet barnázni?
2022. jún. 19. 14:51
 24/33 anonim ***** válasza:
74%
Biztos hematómád van,azért barnázol.
2022. jún. 19. 14:51
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre válaszolva, nekem minden terhességemet erős hányinger, hányás kísérte, de ettől volt missed ab is 13 hetesen. Szóval, bár értem a kérdésed, engem is ezzel vigasztaltak a kórházban,hogy rosszullét=él a terhesség, ez sajnos nem igaz.

A barnázás pedig: nekem eddig 8 terhességem volt, ebből 3 spontán vetélés, 1 missed ab,3 egészségesen lefolyt, és most 8+3, ez még ugye majd kb 30 hét múlva kiderül. De a 8-ból csak akkor barnáztam, mikor nem maradt meg. Ahol nem volt gond,ott sosem. Ez nem jelenti azt, hogy minden barnázás bajjal végződik, de azt igen, hogy irány a kórház, és nézzék meg,lehet nem elég a progi, esetleg befektetnek, vagy érprobléma és rutascorbin, vagy bármi segítség, amivel megmarad a terhesség, ha nem a baba a beteg, hanem a te szervezetedben van a hiba. Nekem pl a 4. sikertelen után derült ki a véralvadási probléma, ami hibás beágyazódáshoz meg haematomához vezetett, így utro+clexan volt az 5.terhességnél pozi teszttől, és rendben is lett. Attól, hogy valamikor felírt az orvos progit, és most szeded, kérni kell szakvéleményt a jelenlegi állapotra is. Lehet csak az adag kicsi, és emelni kell, de ezr csakis klinikán tudják megmondani, most is mehetsz, ezzel ügyeletben is fogadnak.

2022. jún. 19. 15:03
 26/33 anonim ***** válasza:
1.terhességem is ugyan olyan hànyingerrel indult mint a 2. mégis vetélés lett az 1.vége.
2022. jún. 19. 15:26
 27/33 anonim ***** válasza:
Erre csak doki tud bmit mondani. Ne haragudj, van múltad vetéléssel, ami barnázás is volt, most is és inkább itt érdeklődsz. Menj dokihoz vagy telefonálj. A barnázás az alvadt vér...
2022. jún. 19. 17:04
 28/33 anonim ***** válasza:
50%

Miért nem mentél be eddig az ügyeletre?!

5 napja ülsz otthon barnázással nyugodtan, ilyen előzmények után?!

2022. jún. 19. 19:43
 29/33 A kérdező kommentje:
Ezelőtt azt mondta az orvos, hogy ha szedek progit nem tud már velem mit csinálni...Na ezért.
2022. jún. 19. 19:47
 30/33 A kérdező kommentje:
De amúgy nem erősödik. Ezelőtt 3 nap alatt görcs és vér lett belőle.
2022. jún. 19. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!