Ha hányingerem van, akkor megfelelően fejlődik az embrió?
A kérdésre válaszolva, nekem minden terhességemet erős hányinger, hányás kísérte, de ettől volt missed ab is 13 hetesen. Szóval, bár értem a kérdésed, engem is ezzel vigasztaltak a kórházban,hogy rosszullét=él a terhesség, ez sajnos nem igaz.
A barnázás pedig: nekem eddig 8 terhességem volt, ebből 3 spontán vetélés, 1 missed ab,3 egészségesen lefolyt, és most 8+3, ez még ugye majd kb 30 hét múlva kiderül. De a 8-ból csak akkor barnáztam, mikor nem maradt meg. Ahol nem volt gond,ott sosem. Ez nem jelenti azt, hogy minden barnázás bajjal végződik, de azt igen, hogy irány a kórház, és nézzék meg,lehet nem elég a progi, esetleg befektetnek, vagy érprobléma és rutascorbin, vagy bármi segítség, amivel megmarad a terhesség, ha nem a baba a beteg, hanem a te szervezetedben van a hiba. Nekem pl a 4. sikertelen után derült ki a véralvadási probléma, ami hibás beágyazódáshoz meg haematomához vezetett, így utro+clexan volt az 5.terhességnél pozi teszttől, és rendben is lett. Attól, hogy valamikor felírt az orvos progit, és most szeded, kérni kell szakvéleményt a jelenlegi állapotra is. Lehet csak az adag kicsi, és emelni kell, de ezr csakis klinikán tudják megmondani, most is mehetsz, ezzel ügyeletben is fogadnak.
Miért nem mentél be eddig az ügyeletre?!
5 napja ülsz otthon barnázással nyugodtan, ilyen előzmények után?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!