Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt milyen ételeke...

Terhesség alatt milyen ételeket kívántatok? És milyen nemű lett a pocaklakótok?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 19:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

maci sajt, májkrémes kenyérrel :)

NÉHA egy jó adag csoki..

mostanában uborka.. sok paradicsom..

és rengeteg édes tea :)

34hetes kislányos mama

2010. szept. 20. 06:14
 22/25 anonim ***** válasza:

Borzalmasan kivánom a savanykás gumicukrot, zselés cukorkát, amit azelőtt, még gyerekkoromban sem ettem soha. Ezen kivül, amit egyáltalán meg birok enni: pasztörizált tejből készült Brie sajt, lángolt kolbász, vajas kenyér, paprikás krumpli, uborkasaláta, tejföl.

Ma vagyok 13 hetes, eddig csak hánytam-öklendeztem-undorodtam, úgyhogy ezeknek én rettenetesen örülök, hogy már meg tudom enni őket!

(És nem tudom még, milyen nemű a Baba.)

2010. szept. 20. 14:26
 23/25 anonim ***** válasza:

szia!

én állandóan a mekis kaját kívánom de vonom magamtól!a colát is sajnos szokásom kívánni!de ezt is nagyon mértékkel adom magamnak!idegesít is ,hogy csak az egészségtelen dolgok jönnek szóba!!:)mástól meg öklendezek még mindig!most a sült édes tésztát kívántam meg ma ebédre,jól is esett!a citrom fagyit is imádom!amitől undorodok az a paprikás krumpli (nem tudom miért),a milánói makaróni (imádtam ezt is szintén),és a pizza! még nem tudom a nemét::)

2010. szept. 20. 14:41
 24/25 anonim ***** válasza:

Én nagyon sok gyümölcsöt,zöldséget kivánok,a húst nem nagyon!(pedig terhesség előtt szerettem)

Múlt héten derült ki,hogy fiam lesz!

21 hetes kismama

2010. szept. 20. 17:40
 25/25 anonim ***** válasza:

Az elso harom honapba ugyan semmit de aztan voltak "kivanos korszakok".

1. kiwi,kiwi es kiwi naponta 1 kg lement(karacsonyi idoszakban)

2. Mars csoki,Milka es Turo rudi

3. Mekis kaja foleg a sajtburger, fozelek

4. turos dolgok minden mennyisegben

haltol a hustol a paradicsomtol vegig undorodtam. Persze ettem a fiam miatt.

Kisfiam lett. 1.-en lesz 15 honapos

2010. szept. 20. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!