Terhesség alatt milyen ételeket kívántatok? És milyen nemű lett a pocaklakótok?
maci sajt, májkrémes kenyérrel :)
NÉHA egy jó adag csoki..
mostanában uborka.. sok paradicsom..
és rengeteg édes tea :)
34hetes kislányos mama
Borzalmasan kivánom a savanykás gumicukrot, zselés cukorkát, amit azelőtt, még gyerekkoromban sem ettem soha. Ezen kivül, amit egyáltalán meg birok enni: pasztörizált tejből készült Brie sajt, lángolt kolbász, vajas kenyér, paprikás krumpli, uborkasaláta, tejföl.
Ma vagyok 13 hetes, eddig csak hánytam-öklendeztem-undorodtam, úgyhogy ezeknek én rettenetesen örülök, hogy már meg tudom enni őket!
(És nem tudom még, milyen nemű a Baba.)
szia!
én állandóan a mekis kaját kívánom de vonom magamtól!a colát is sajnos szokásom kívánni!de ezt is nagyon mértékkel adom magamnak!idegesít is ,hogy csak az egészségtelen dolgok jönnek szóba!!:)mástól meg öklendezek még mindig!most a sült édes tésztát kívántam meg ma ebédre,jól is esett!a citrom fagyit is imádom!amitől undorodok az a paprikás krumpli (nem tudom miért),a milánói makaróni (imádtam ezt is szintén),és a pizza! még nem tudom a nemét::)
Én nagyon sok gyümölcsöt,zöldséget kivánok,a húst nem nagyon!(pedig terhesség előtt szerettem)
Múlt héten derült ki,hogy fiam lesz!
21 hetes kismama
Az elso harom honapba ugyan semmit de aztan voltak "kivanos korszakok".
1. kiwi,kiwi es kiwi naponta 1 kg lement(karacsonyi idoszakban)
2. Mars csoki,Milka es Turo rudi
3. Mekis kaja foleg a sajtburger, fozelek
4. turos dolgok minden mennyisegben
haltol a hustol a paradicsomtol vegig undorodtam. Persze ettem a fiam miatt.
Kisfiam lett. 1.-en lesz 15 honapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!