Terhesség alatt milyen ételeket kívántatok? És milyen nemű lett a pocaklakótok?
Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 19:07
11/25 anonim válasza:
4 gyerekem van, egyiknél se voltam kívánós. Csupán most, a picivel nem tudtam megenni semmi édeset, mert mindentől égett a gyomrom. Sós dolgokat ettem sósan :)) Lányom lett..... Egyébként erre ne alapozz, ahány anyuka és ahány terhesség, mindegyik más...
12/25 anonim válasza:
Mentol minden formában és mennyiségben lassan egy hónapja. Az elején a paradicsomos babkonzerv és a tojás ment. A nyaram paradicsommal és tejföllel telt.néha rámjön a kólaihatnék. Elvileg fiam lesz. :-)
13/25 anonim válasza:
Első lányommal hamburger minden mennyiségben (főleg a hagyma miatt, híztam is sokat) második lányommal édesség, fagyi minden mennyiségben (sohasem szerettem a fagyit). Első lányommal nagyon égett a gyomrom, nagy fekete haja lett, második lányommal egyáltalán nem égett - mondták is hogy kopasz lesz - még nagyobb haja lett, az osztályon süninek becézték. (ez a haj már csak babona)
14/25 anonim válasza:
Mákos gubát (előtte nem szerettem)és a párizsis zsemlét! Édesség függő vagyok, de terhesség alatt a csoki nem ment. Ja és kislányom van!
15/25 anonim válasza:
paradicsomot -kisfiú lett
édességet -kislány lett
16/25 anonim válasza:
Én fagyit ettem rengeteget az elején, aztán a közepe felé nem volt semmi különösebb kívánósság, majd a végén bejött az édesség :) Kislányom van!
17/25 anonim válasza:
Megerősíteném, hogy a MC-os kajákat én is rohadtul kívántam.
18/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én kislányt várok és a gyümölcsökért vagyok oda de töménytelen mennyiségben. Egész nap csak gyümölcsöt ennék ha tehetném. 37+3 hetes kismama
2010. szept. 19. 22:11
19/25 anonim válasza:
zöldség, gyümölcs, sajtoskifli :) fiú lett :)
20/25 anonim válasza:
tomenytelen kortet ettem amikor a fiamat vartam. Azota nem ettem egy szemet sem, amiota megszuletett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!