14 hetes vagyok es eros alhasi nyilalasaim vannak aggódjak ez miatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok aggódnom kellene hogy 14 hetesen annyira erosen szokott nyilalni, gorcsolni a hasam alja hogy szinte mozdulni sem bírok es mar a hatamra is at hatol
Olvastam utanna es allitolag ez normalis mert nő a mehem
2022. jún. 14. 20:33
11/21 anonim válasza:
Citrici egyértelműen jobb, azt szedd!
12/21 anonim válasza:
Írd majd meg kérlek mit mondott a védőnő.
13/21 anonim válasza:
Én kipróbáltam az összes fajta magnéziumot :D nekem sajna mind ugyanannyit ért. Hátha neked valamelyik beválik!
14/21 anonim válasza:
Nekem nem szűntek a hasfájasaim a magnéziumra mert nem görcs volt hanem mindenféle más jellegű fájdalom és kb körbe a hasamban mindenhol éreztem. Legijesztobb az volt amikor középre nyilallgatott bele fél napon keresztül akkor nagyon fèltettem a babát állandóan UH-ra járkáltam hogy biztosan jol van-e, amiket oldalt éreztem azzal nem nagyon foglalkoztam mondkuk nekem arrafele terhesség előtt is rendszeresen fájt a hasam
15/21 anonim válasza:
ÚÚÚ na nekem ugyanez #14es :D de jó látni a sorstársakat :D UH-n már törzsvendég vagyok :D
16/21 anonim válasza:
Magne B6 nekem semmit sem ért. Magnerotot szedek, ez jó.
Amit a háziorvosod ajánlott az is jó!
17/21 anonim válasza:
Tudnátok, engem is milyen idiótának néztek ezzel a szülészeti ügyeleten. Írtam fentebb, hogy sokat jártam a nyakukra ezzel. De könyörgöm, az ember mégis mit higgyen első terhességnél, ha ilyeneket tapasztal? Amúgy a meg a vízcsapból is az folyik, hogy inkább menj be 100x mint egyszer ne, amikor tényleg gond van. Amúgy nekem még annyit mondtak, hogy minden ilyesmi megjön érzés, húzódás, szurkálás normális, amíg nem mérhető, rendszeres erős görcsök és piros vérzés van.
18/21 A kérdező kommentje:
Voltam védőnőnel es azt mondta valoszinu a mehem novekedik szedjek magneziumot amikor elo törnek ezek a görcsök
2022. jún. 15. 14:35
19/21 anonim válasza:
Ne csak akkor szedd ha épp görcsöl vagy feszül. A magnéziumot amúgy is szedni kell. Napi 3 mehet nyugodtan.
20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat sokat segített meg nyugtattak
2022. jún. 15. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!