Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes kismamák hogy vagytok?

14 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2022. márc. 19. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Vannak könnyebb és nehezebb napjaim.

Hamarabb elfáradok.

Nagyon válogatós vagyok kaja téren, nem eszek meg mindent csak amit épp megkívánok, persze epres milkát tudnék mindig.😃

Az alvás se valami jó, mindig forgolódok mert elkezd fájni a csípőm. Háton se jó már sokáig mert érzem ahogy elnehezedik.

Tegnap egész nap migrénem volt, nem nagyon használt a Panadol, inkább aludtam.

2022. márc. 19. 19:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy elnehezedik a hasam*
2022. márc. 19. 19:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát én még mindig nem vagyok túlzottan fitt, de már javul a helyzet. Az elején bárhol képes lettem volna elaludni. Végre van már étvágyam is, szóval egyértelműen jobban vagyok, mint az első trimeszterben. Már a hasamon is látszódik, hogy jön a baba.

Te hogy vagy? Milyen volt az első trimeszter? Tudjátok már a baba nemét?

2022. márc. 19. 19:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is látszik már a hasamon.😊

Mi nem tudjuk a nemét, remélem amikor megyek jövőhéten újra dokihoz akkor megmondja. Persze ha a baba is megmutatja magát.😃

1. voltam

2022. márc. 19. 20:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi sem tudjuk még, de van egy erős megérzésem, ami bejött az elsőnél is.

Első baba?

2022. márc. 19. 20:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Korábban szinte egész napos hányinger-éhség felváltva és fáradtság volt a jellemző. Főleg a hányinger esetén jobb lett ez már, de van egy-egy rosszabb nap is. Fáradékonyabb vagyok, kell a pihenés, alvás. Első babánk és nem tudjuk még a nemét. Továbbra is szinte folyton éhes vagyok. Szerencsére nem vagyok válogatós, de főleg zöldségeket (főleg nyersen sárgarépát), gyümölcsöket és savanyúságot kívánok. Egyik nap sima vajas kenyeret ettem sajttal, uborkával és paradicsommal. Annyira odáig voltam érte, mintha valami 5 *-os étel lett volna. :)

Kis pocakom kezd már látszódjon, nagyon szeretjük már most a picúrkát.

Jó olvasni, hogy vannak itt is boldog kismamák és problémamentes a terhességetek! :)

2022. márc. 20. 15:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos nem problémamentes de nagyon vigyázok és sokat pihenek. Én nem dolgozom már az eleje óta.

(1-es)

2022. márc. 20. 15:32
 8/9 A kérdező kommentje:

A migrén nekem is akkor volt mint neked 1. Válaszoló.

Két napig tartott, nehezen viseltem, vizes borogatással.

Aludni isteni jól alszom a kismama párnával. Egyáltalán nem vagyok kívánós, megeszem bármit, de a gyümölcs, és a kóla különösen jólesik de kólát csak ritkán keveset merek. Viszont egyszerre csak pár falatot bírok enni. Többször keveset...

Aludni délben szoktam 2 órát, másképp nem bírnám az egész napot, korán kelünk.

Kellemes, probléma mentes babavárást Nektek! :)

2022. márc. 20. 20:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja,és mi a héten megtudjuk a baba nemét, vérvizsgálatból. 😁
2022. márc. 20. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!