14 hetes vagyok es eros alhasi nyilalasaim vannak aggódjak
ez miatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok aggódnom kellene hogy 14 hetesen annyira erosen szokott nyilalni, gorcsolni a hasam alja hogy szinte mozdulni sem bírok es mar a hatamra is at hatol
Olvastam utanna es allitolag ez normalis mert nő a mehem
Lehet normális is, meg nem is. Sajnos itt senki nem tudja megmondani.
Nekem 12.héttől a terhességem végéig ilyen volt, egyáltalán nem hatotta meg semennyi magnézium sem.
2022. jún. 14. 20:35
2/21 anonim válasza:
Pont tegnap akartam ugyanezt kiírni. Engem közben megnyugtattak, hogy belefér ilyenkor. :) Nekem görcs nincs, de többször nyilalgat napközben meg a derekam fájdogál néha. Nekem magnéziumot mondtak pluszba ilyenkor meg pihenést. Kedden megyek dokihoz amúgyis akkor azért rákérdezek ha addig nem múlik vagy rosszabb lesz.
2022. jún. 14. 20:36
3/21 anonim válasza:
Nekem is ez volt, többször voltam bent vele a kórházban, de soha nem láttak semmi kórosat. Betudták annak, hogy érzékenyebb vagyok a méh növekedése okozta feszülésre.
2022. jún. 14. 20:40
4/21 anonim válasza:
Ilyen szinten erős, hátra kisugárzó fájdalom nem igazán normális, pontosabban úgy fogalmaznék, jelenthet bajt is.
Én enyhe mensis görcsök miatt nem aggódtam 23 hetesen ugyanilyen címszó miatt (normális, nő a méh, stb.
...), vetélés (szülés) lett a vége. Utána volt két terhességem, egyiknél sem volt görcsös fájdalom, max. húzódtak a szalagok, és keményedtem félidőtől.
Amit leírsz, lehet, hogy nálad épp nem lesz belőle baj, de inkább mihamarabb beszélj orvossal.
2022. jún. 14. 20:44
5/21 anonim válasza:
Szuper.. mostmár én is félek..
2022. jún. 14. 20:57
6/21 anonim válasza:
Nekem is ezt mondják, mint a 3asnak, hogy valamiért érzékeny a méhem a tágulásra. Nekem emellé még 26 héttől keményedett is állandóan :D De a baba nagyon jól érezte így is magát.
#1 voltam
2022. jún. 14. 21:07
7/21 anonim válasza:
3-as vagyok. Nekem szinte folyamatosan mindjárt megjön érzésem volt, szurkálás, húzó fájdalom, a kezdetektől kb a 30 hétig. Tényleg nagyon sokat jártam ezzel a dokik nyakára, de semmit nem találtak, méhszáj nem rövidült, nem nyílt, baba jól volt..stb. Magnéziumot kellett szednem 2 pofára és rengeteg vizet innom. Semmit nem használt. 38. héten szültem, de nem emiatt.
2022. jún. 14. 21:22
8/21 anonim válasza:
Nekem a derekam pl a vesémtől szokott fájni.
Igazából ha az orvos azt mondja minden rendben akkor sajnos ki kell bírni.
2022. jún. 14. 21:47
9/21 A kérdező kommentje:
Ti mit gondoltok melyiket szedjem ilyenkor amit a védőnő írt magne b6 vagy magnesii citrici amit a házi orvos írt?
Vagy esetleg szedhetem együtt őket
Holnap megyek védőnőhöz
2022. jún. 15. 04:26
10/21 anonim válasza:
Citricit! Honapok ota szedem,hala istennek ez az ami hat. Nekem a nogyogyaszom irta.Jelenleg is vannak gorcseim,ezek kb 12hetes korom ota jelen vannak. Rossz helyen tapadt lepeny,az “atlagosnal” erzekenyebb meh. 32hkm
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!