Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki aki most 5.-6. hetes...

Valaki aki most 5.-6. hetes terhes? :) Izgulok

Figyelt kérdés
Beszélgessünk!! :))))

2022. jún. 14. 13:04
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
67%
En vagyok a kirándulós barnazós, penteken voltunk, lattam a szívműködést es a babót, a barnat "kitörölte" a doki, es csodak csodajara azota nincs is 🙈🤣 egyébként már hányok, émelygek, nagyon érzékeny vagyok reggelenként a szagokra.
2022. júl. 10. 21:25
 52/54 Negyedi Daniela ***** válasza:

De jó ezeket visszaolvasni!

Én most vagyok 5+4 napos. 6 erős pozitív teszt. Ma reggel kezdett el hányingerem lenni, de nagyon. Mellfeszules. Néha-néha megjön érzés. Orvos javaslatára 2 hét múlva menjek hozzá.

Úgy izgulok !!!!

2023. jan. 17. 21:33
 53/54 anonim ***** válasza:
Megszületett azòta a baba kedves kèrdező? 🙂
2023. máj. 21. 15:50
 54/54 anonim ***** válasza:

Én az 50-es vagyok, az én kisfiam 36+5-re született meg, 17 óra vajúdás után, természetes úton. Kedden lesz 4 hónapos :)

Többiekkel mi a helyzet? Hogy vagytok?

2023. máj. 21. 21:42
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!