Valaki aki most 5.-6. hetes terhes? :) Izgulok
Figyelt kérdés
Beszélgessünk!! :))))2022. jún. 14. 13:04
2/54 A kérdező kommentje:
Mert ez az első terhességem.
Nem nagyon tudok semmit, hogy minek kell történnie, és jó lenne olyanokkal beszélgetni akik ugyan ebben vannak :)
2022. jún. 14. 13:13
3/54 anonim válasza:
Mármint olyanokkal, akik szintén nem tudnak semmit és izgulnak? 😂
Vannak jópofa terhességi applikációk telefonra. Én hármat is letöltöttem, így mindig nagyon tájékozott voltam, hogy kb mi történik az adott héten, és mindig vártam a következő heti infókat 😊
4/54 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan!!😅😅
2022. jún. 14. 13:35
5/54 anonim válasza:
PregHello alkalmazást töltsd le.
Onnan mindent megtudsz.
6/54 A kérdező kommentje:
Pregnancy Trackert használom :)
2022. jún. 14. 13:55
7/54 anonim válasza:
Hmmm... igazából onnantól, hogy elmész majd úgy 8 hetesen a nődokihoz minden menni fog magától.
8/54 A kérdező kommentje:
Csak legyen addig semmi baj!🙏🏽
2022. jún. 14. 14:32
10/54 anonim válasza:
Elárulom, ha bármi baj is lesz, ennyi idősen úgysem tudnak tenni semmit érte, akkor sem ha minden nap az orvosnál ülnél.
Én 12 hetes koromig feltételesen kezeltem a terhességem, mert addig bármi lehet. Elmondani is csak az apának mondtam el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!