Mit tegyek,hogy gyorsabban gyarapodjon a súlya a babámnak a pocakomban?
Figyelt kérdés
37. Héten jarok, voltam ellenorzo uh n,mert csak 2 ér van a koldokzsinorban. Eddig semmi gond nem volt, tegnap meg befefektettek egy hetre infuzios kezelesrw,mivel kb 2300 g a gyerek es ez keves ugyebar. Mivel tudnam segiteni en is a gyarapodasat,hogy egy fel kilot hizzon meg szülésig? Egyebkent en normálisan etkezem,valtozatosan,sok hus stb,nem dietazom..ezert sem ertem. Verszegenyseg miatt is lehet azt mondtak. De az is most rendezodott ugy nez ki. 12 kg ot hiztam eddig,tehat eszek én bőven.Elozo terhessegemnel nem volt semmi gond,de o sem volt nagy. Mit egyek? Vitamin?2022. jún. 14. 09:03
21/23 A kérdező kommentje:
Igen egyebkent minden mas eredmeny jo mindig. Ez a baj,hogy eddig semmi ertelmes informacioval nem szolgaltak. Csakhogy ha egyaltalan nem gyarapszik,akkor inditas..de meg ezt sem mondtak ki csak ravezettek...eleg rossz igy bizonytalansagban varni,ugy hogy joforman semmi bajunk nincs.
2022. jún. 17. 15:42
22/23 anonim válasza:
17-es vagyok
6 hetet voltak terhes patológiaián.Ha nekem 37 hetesen azt mondta volna a doki,hogy megindítják mert jobb lesz neki kint én már nem aggódtam volna.Így,hogy nem gyarapodott bíztam is benne, hogy nem akarják végig vinni a terhességet.De a progeszteron elhagyása után pár nappal el is indult magától.Biztos vagyok benne,hogy nem volt már neki jó odabent.Csak az érdekelt,hogy egészségesen jöjjön a világra.
23/23 anonim válasza:
"voltam" és "terhespatológián". Bocsi javított a telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!