Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek,hogy gyorsabban...

Mit tegyek,hogy gyorsabban gyarapodjon a súlya a babámnak a pocakomban?

Figyelt kérdés
37. Héten jarok, voltam ellenorzo uh n,mert csak 2 ér van a koldokzsinorban. Eddig semmi gond nem volt, tegnap meg befefektettek egy hetre infuzios kezelesrw,mivel kb 2300 g a gyerek es ez keves ugyebar. Mivel tudnam segiteni en is a gyarapodasat,hogy egy fel kilot hizzon meg szülésig? Egyebkent en normálisan etkezem,valtozatosan,sok hus stb,nem dietazom..ezert sem ertem. Verszegenyseg miatt is lehet azt mondtak. De az is most rendezodott ugy nez ki. 12 kg ot hiztam eddig,tehat eszek én bőven.Elozo terhessegemnel nem volt semmi gond,de o sem volt nagy. Mit egyek? Vitamin?

2022. jún. 14. 09:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
9 vagyok: nalunk a doki egy szoval se mondta, hogy ez probléma, ső már 80 ml evett az első alkalommal. Nem kell minden gyereknek 5-6 kg-osnak lenji, hogy szakadjon szeljel az anyja mikor kijön.
2022. jún. 14. 10:50
 12/23 A kérdező kommentje:
Igen én is igy gondolom,fiam már 3 honaposan majdnem triplazta a sulyat kover lett. Megis ez az elvaras manapsag h nagy legyen a gyerek..nem ertem en sem, en kifejezetten orulok ha nem lesz 3 kiló folott. Egy masik kerdes, szerintetek ilyenkor szolni kell a vedononek,hogy befektettek a korhazba?
2022. jún. 14. 11:26
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem egész terhességem alatt remisztgettek hogy kicsi lesz a baba. Halom vizsgálatra küldtek, szó volt róla hogy befektetnek. Aztán végülis 41 hetesen 4130 grammal született meg. 😅🤣
2022. jún. 14. 11:28
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
A védőnőnek én szólnék, az nem gond ha tud róla.
2022. jún. 14. 11:53
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszi akkor szólok.
2022. jún. 14. 11:57
 16/23 anonim ***** válasza:

Szia

Ugyanez volt nekem, 37+4 re született végül a lányom 2400g-al ; előtte 3-4 napig kaptam a diaphilines (nem tudom jól irom-e) infúziót , de elkezdett fogyni a magzatviz már, igy meginditottak

Szerintem nem tudod már sehigy hizlalni

Most várom a második lányom, ő is kicsi... pedig most még jobban odafigyeltem, mozgok, jó minden eredményem, fehérjedús növényeket, húst stb eszek.... ennél többet már nem tudok tenni 🙁

2022. jún. 14. 12:47
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia!37 hetesen már nem koraszülött a baba ezért ne aggódj.Az én lányom 38 hétre született 2150grammal és teljesen egészségesen.Természetes úton magától indult meg.Ja és 36 hetesen mérték utoljára így tudom,hogy az utolsó 2 hétben semmit nem hízott.Nem került PIC-re.Kint szépen gyarapodott a súlya.
2022. jún. 14. 13:26
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat, igazabol tudom,hogy nem lesz gond, csak ugy tudom ha nem fejlodik akkor meginditjak, nem szeretnek mutetet egyaltalan,illetve tul sokat tavol lenni a fiamtol..ezektol jobban felek. Erzem,hogy a babam egeszseges, sulyatol fuggetlenul.
2022. jún. 14. 14:45
 19/23 A kérdező kommentje:
Kaptam ugye infuzios kezelest a heten, most az uh n 2700 grammra saccoltak. Igy esetleg meg hazaengedhetnek? Van ok az indításra?..mert en ugy gondolom, hogy ha kihuzom a vegeig,akkor siman hizik meg..jo lenne ha hagynak még,es magatol indulna be. Szulesnek egyebkent semmi elojele.
2022. jún. 17. 09:50
 20/23 anonim ***** válasza:
Kórház függő mit csinálnak.Ha gyarapszik és jó a Flowmetria jó az NST és veled is minden rendben nincs ok az indításra. A haza engedés már más téma. Ezt az orvossal kéne megbeszélni.
2022. jún. 17. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!