Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek az első tünet a hánying...

Akinek az első tünet a hányinger volt, mit érzett?

Figyelt kérdés

Első gyermekemmel az elmaradt menstruáció előtt 1 héttel már fájtak a melleim, amik előtte soha. Egyből tudtam, hogy baba lesz.

Szerdán van a menstruáció napja, viszont 2-3 napja érzek hányingerszerű valamit... Reggel, napközben és éjjel is. Nem annyira durva mint egy sima hányinger, nem a torkomnál érzem. Illetve olyan, mintha túlettem volna magam, holott délután 5-től nem is ettem.

Csak érdekel, hogy akinek hányinger jelzett, mit érzett?

2022. jún. 14. 07:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

3vagyok nekem kb mikor megjelenik a hcg jön egy hírtelen émelygés hányinger kb a beágyazód@snál es gombóc érzet a torkomban ilyenkor szoktam tesztelni és olyan halvány hogy alig látszik a 2. Csík ez kb 9 dpo

Nem minden szervezet egyforma.

2022. jún. 14. 13:09
 12/16 anonim ***** válasza:
5 hetesen kezdett hányingerem lenni, azóta is tart. Előtte csak a mensi elmaradása volt, én is úgy tudom, hogy a hányinger csak 5-6-7 hetesen kezdődik, előtte maximum más miatt lehet. De csinálj egy tesztet, és akkor kiderül.
2022. jún. 14. 15:58
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm, akkor biztos mástól van. :)

7-es. Igen, nekem soha nem fájt menszi előtt, csak amikor teherbe estem. Azóta sem! Szóval nekem biztosan a terhességtől fájt.

2022. jún. 14. 16:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Én 6 hetesen már rosszul voltam, de főleg bizonyos szagoktól volt hányingerem, ami irritált.
2022. jún. 16. 00:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Teszteltél?
2022. jún. 16. 07:42
 16/16 A kérdező kommentje:

Még nem, nem volt alkalmam tesztet venni.

Ha ma sem jön meg, holnap fogok. :)

2022. jún. 16. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!