Hányinger a kávé illatától?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mai nap nagyon furát tapasztaltam. Napi szinten 2-4 kv-t iszom, délben szerettem volna inni viszont megéreztem az illatát és felkavarodott a gyomrom, este ittam egy kis pohár fantát amit egy 20 percre rá kiis hánytam. Nem volt savam ha szokott lenni akkor gyógyszert veszek be rá.
1 hete múlt el a mensim ami 1 hetet késett és 3 napig volt erősebb utána semmi. Lehetséges a terhesség vagy baj lehet?
2022. máj. 8. 10:27
1/10 anonim válasza:
Nem gondolnám, hogy ez a terhességre utal
2/10 anonim válasza:
Elvileg lehetne terhesség jele, sokaknak a szagok okoznak ilyet terhesség elején.
A legegyszerübb csinálni egy tesztet!
3/10 anonim válasza:
Persze nem jelenti csak ez azt, higy terhes vagy, de én szintén napi 3-4 kávét ittam alapjáraton, imádtam, az illatàt és az ízét is, mégis az első trimeszterben egyáltalán nem bírtam meginni és én is rosszul voltam már a szagától is. Kb.15-16 hetes terhes lehettem, amikor már megbírtam inni napi 1 adagot. (Többet terhesen mondjuk amúgy sem ittam volna)
4/10 anonim válasza:
Én amikor terhes voltam olyan illatokról és kajáktól undorodtam, amiket addig imádtam. Volt olyan amit később sem bírtam elviselni amíg még szoptattam, de volt olyan aminek azóta is a gondolatától is felfordul a gyomrom. Nekem nagyon sokat változott kaják és illatok terén az ízlésem mindkl2 terhességem alatt.
5/10 anonim válasza:
Én most is imádom a kávé illatát sajnos, szóval elég nehéz is megállni hogy ne kávézzak. Ellenben egyszer sem hánytam eddig. Mindenki máshogy viseli. Azért menstruáció után másfél héttel kicsi az esélye hogy terhes vagy.
7/10 anonim válasza:
5-ös: ha korában volt peteérése, akkor simán lehet!
8/10 anonim válasza:
En nagyon nagy kaves voltam, terhesen megundorodtam tole 😀
Mar 1 eves a gyerek, azota megiszom, de nem rajongok erte ugy mint korabban.
9/10 anonim válasza:
7-es oké lehet, de azért ez a terhes vagyok mégis megjön dolog elég ritka.. Tesztet kell csinálni és kiderül.
10/10 anonim válasza:
Annyira nem ritka foleg az elejen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!