Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányinger a kávé illatától?

Hányinger a kávé illatától?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mai nap nagyon furát tapasztaltam. Napi szinten 2-4 kv-t iszom, délben szerettem volna inni viszont megéreztem az illatát és felkavarodott a gyomrom, este ittam egy kis pohár fantát amit egy 20 percre rá kiis hánytam. Nem volt savam ha szokott lenni akkor gyógyszert veszek be rá.

1 hete múlt el a mensim ami 1 hetet késett és 3 napig volt erősebb utána semmi. Lehetséges a terhesség vagy baj lehet?

2022. máj. 8. 10:27
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Nem gondolnám, hogy ez a terhességre utal
2022. máj. 8. 10:37
 2/10 anonim ***** válasza:
67%

Elvileg lehetne terhesség jele, sokaknak a szagok okoznak ilyet terhesség elején.

A legegyszerübb csinálni egy tesztet!

2022. máj. 8. 10:58
 3/10 anonim ***** válasza:
41%
Persze nem jelenti csak ez azt, higy terhes vagy, de én szintén napi 3-4 kávét ittam alapjáraton, imádtam, az illatàt és az ízét is, mégis az első trimeszterben egyáltalán nem bírtam meginni és én is rosszul voltam már a szagától is. Kb.15-16 hetes terhes lehettem, amikor már megbírtam inni napi 1 adagot. (Többet terhesen mondjuk amúgy sem ittam volna)
2022. máj. 8. 11:07
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Én amikor terhes voltam olyan illatokról és kajáktól undorodtam, amiket addig imádtam. Volt olyan amit később sem bírtam elviselni amíg még szoptattam, de volt olyan aminek azóta is a gondolatától is felfordul a gyomrom. Nekem nagyon sokat változott kaják és illatok terén az ízlésem mindkl2 terhességem alatt.
2022. máj. 8. 12:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én most is imádom a kávé illatát sajnos, szóval elég nehéz is megállni hogy ne kávézzak. Ellenben egyszer sem hánytam eddig. Mindenki máshogy viseli. Azért menstruáció után másfél héttel kicsi az esélye hogy terhes vagy.
2022. máj. 8. 12:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj tesztet
2022. máj. 8. 12:54
 7/10 anonim ***** válasza:
58%
5-ös: ha korában volt peteérése, akkor simán lehet!
2022. máj. 8. 13:42
 8/10 anonim ***** válasza:
73%

En nagyon nagy kaves voltam, terhesen megundorodtam tole 😀

Mar 1 eves a gyerek, azota megiszom, de nem rajongok erte ugy mint korabban.

2022. máj. 8. 14:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
7-es oké lehet, de azért ez a terhes vagyok mégis megjön dolog elég ritka.. Tesztet kell csinálni és kiderül.
2022. máj. 8. 19:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Annyira nem ritka foleg az elejen
2022. máj. 9. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!