Létezhet, hogy csak az egyik babát látták?
Tegnapra kaptam kontroll időpontot a nőgyógyászomtól, amikor odaértem, kiderült, hogy nem is rendel.
Egy 80 körüli bácsihoz kerültem, aki először meg sem akart ultrahangozni, csak le akarta zavarni az egész vizsgálatomat egy vérnyomásméréssel.
10 hetes vagyok, egypetéjű ikreket várok, ezért mondta a saját dokim, hogy menjek gyakrabban.
Nagy nehezen beadta a derekát, de csak hasi ultrahangot csinált, hüvelyit nem… Azt is alig tudta kezelni, az asszisztens csinálta helyette kb az egészet.
10 mp keresgélés után kijelentette, hogy hát itt bizony csak egy van, de “nagyon stramm kis gyerek, nézze hogy kapálózik”.
A kérdésem arra irányul, hogy én úgy tudtam, ilyen korai terhességnél még nem csak hasi uh-t csinálnak, mert azzal nem lehet a méh minden részét látni. Lehet, hogy takarja a másik babát a “stramm” másik bébi? Hétfőn is megyek egy másik orvoshoz, mert így nem bírok ki még két hetet a genetikaiig, de addig is félek.
Illetve tényleg van olyan, hogy egy 9-10 hetes embrió csak úgy nyomtalanul felszívódjon?
Amikor először láttam őket, 8 hetes voltam, akkor lett megállapítva, hogy élő terhességről van szó, és akkor is derült ki, hogy ketten vannak.

Hát mondjuk ilyeneknek tényleg nem kellene dolgozni...
10 hetes terhességnél nem látja, hogy kerttő, még úgy semm, hogy ismert.
Mert azt még el tudom képzelni, hogy első vizsgálatnál nem tűnik fel, mert mikor talál egy magzatot, nem keresi a másikat, de hogy a terhes megmondja, hogy ikerterhes, és úgy nem találja...nagyon gáz.

Örülök hogy jól vagytok már ndannyian ☺️
Üdv az ikres világban 😉
Igen, én is végigstresszeltem a hétvégét feleslegesen emiatt… De hál istennek nem lett igaza.
8-as/utolsó: Köszönöm! ☺️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!