Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezhet, hogy csak az egyik...

Létezhet, hogy csak az egyik babát látták?

Figyelt kérdés

Tegnapra kaptam kontroll időpontot a nőgyógyászomtól, amikor odaértem, kiderült, hogy nem is rendel.

Egy 80 körüli bácsihoz kerültem, aki először meg sem akart ultrahangozni, csak le akarta zavarni az egész vizsgálatomat egy vérnyomásméréssel.

10 hetes vagyok, egypetéjű ikreket várok, ezért mondta a saját dokim, hogy menjek gyakrabban.

Nagy nehezen beadta a derekát, de csak hasi ultrahangot csinált, hüvelyit nem… Azt is alig tudta kezelni, az asszisztens csinálta helyette kb az egészet.

10 mp keresgélés után kijelentette, hogy hát itt bizony csak egy van, de “nagyon stramm kis gyerek, nézze hogy kapálózik”.

A kérdésem arra irányul, hogy én úgy tudtam, ilyen korai terhességnél még nem csak hasi uh-t csinálnak, mert azzal nem lehet a méh minden részét látni. Lehet, hogy takarja a másik babát a “stramm” másik bébi? Hétfőn is megyek egy másik orvoshoz, mert így nem bírok ki még két hetet a genetikaiig, de addig is félek.

Illetve tényleg van olyan, hogy egy 9-10 hetes embrió csak úgy nyomtalanul felszívódjon?

Amikor először láttam őket, 8 hetes voltam, akkor lett megállapítva, hogy élő terhességről van szó, és akkor is derült ki, hogy ketten vannak.

2022. jún. 11. 19:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%

Én meg nézetném mielőbb egy másik dokival is.

Amúgy vagy ott van,csak a doki tényleg béna volt, vagy eltűnő iker szindróma van, ami azt jelenti, hogy a másik embrió elhalt és felszívódott.

2022. jún. 11. 19:28
 2/20 anonim ***** válasza:
28%
Annyi még, hogy 12. Hét előtt csak hüvelyi UH a bevett mód, hasit nem szoktak ilyenkor.
2022. jún. 11. 19:29
 3/20 anonim ***** válasza:
34%

10 hetesen simán lehet látni hasival, akár ikrek, akár nem.

Most mi ebből a leírásból honnan tudjuk, hogy valóban már csak egy magzat van, vagy a doki volt béna?...Ha nem bírod ki a 12 hetes UH-ig, akkor menj el még egyszer...

2022. jún. 11. 19:39
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
létezhet igen.
2022. jún. 11. 19:39
 5/20 A kérdező kommentje:

3-as, ha nem tudsz érdemben hozzászólni, miért teszed egyáltalán?

Nem az volt a kérdésem, hogy a leírás alapján mondjátok meg hogy melyik a lehetségesebb, hanem hogy létezhet-e vagy az, hogy eltakarja, vagy pedig az hogy felszívódjon csak úgy nyom nélkül. A többieknek köszönöm.

2022. jún. 11. 19:49
 6/20 anonim ***** válasza:
36%
Miért nem volt válasz a kérdésre? Létezik az is, hogy felszívódik, meg létezik az is, hogy az orvos akkora pancser, hogy nem látja.
2022. jún. 11. 19:53
 7/20 anonim ***** válasza:
17%
Fura, nemrég szintén valaki többször is egy 80 éves bácsika nogyogyaszrol postolt, ennyi van belőlük?
2022. jún. 11. 20:26
 8/20 anonim ***** válasza:
85%

Igen. Felszívódhat nyomtalanul.

Benne van a pakliban az is h nem látta. Több ikres kismaminak csak a 12 héten derül ki h 2 baba van.

Az a biztos ha elmész másik dokihoz. Én tuti nem bírnám ki h 2 hétig ezen agyaljak

2022. jún. 11. 20:44
 9/20 anonim ***** válasza:
90%
A hatodik kerületi szakrendelőben van egy ősöreg bácsi, anno engem is csak úgy vizsgált, hogy a hasamat nyomkorászta. Az asszisztensnő célzott rá, hogy nem ártana egy uh sem, de a bácsi lehurrogta, hogy nem kell azt olyan gyakran nézni.
2022. jún. 12. 00:47
 10/20 anonim ***** válasza:
86%

Nekem amikor elment a másik embrió elkezdtem kicsit vérezni halványan mert nyilván kiakart lökődni aztán felszívódott nyom nélkül (sajnos).

Szerintem csak nem látta a hasi uh-n de hétfőn mindenképp nézesd meg mással is.

2022. jún. 12. 04:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!