123466 kérdése:
Ez mar tuti? Ebbol mar nem lesz babó?
Figyelt kérdés
Marcius 31.en volt meg utoljara majus 3.an csibaltam tesztet halvany pozitiv teszt elmentem 26.an nogyogyaszhoz 30mn petezsakot es epp szikholyagot talaltak elvileg 5 hetesnek felelt meg, de menstruacio szerint lettem volna mar 8hetes. 2 het mulva vissza mentem vagyis ma es most is 30mn petezsak szikholyagot latnak es nincs mas benne. Mondtak kerjek abortuszra idopontott.😢😢😭2022. jún. 10. 23:32
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. jún. 11. 07:53
12/18 anonim 

válasza:

Az a "sok" rosszindulatú ember mindösszesen 2 csak az egyik írt egy rakat kommentet. Jelentettem mindet és szerintem megint írok külön a moderátornak, hogy tiltsák ki. Hátha egyszer megunja, hogy folyton újra kell regisztrálni...
Kérdező, sajnálom nagyon. Ha nagyon megvisel, ne félj segítséget kérni, persze ne itt, mert itt rengeteg a troll, de beszélgess valakivel aki megértő és megbízol benne de pszichológushoz se szégyen menni, ha nehezen birkózol meg vele.
14/18 anonim 

válasza:

Sajnálom, de kérj időpontot mihamarabb neh8gy arts magadnak, h8gy hosszabb ideig hordod és valami következménye legyen. :( Remélem legközelebb sikerul és fel a fejjel❤️😊
16/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok .tudom eltelt tobb mint 2 ev. De gondoltam le irom mivsn velem.Hat ez utan a veteles utan 6 honapra ra teherbe estem es sajnos megint elveteltem.elmentem kivizsgalasra progeszteron hianyom volt. Utana 8 honapra megint terhes lettem szedtem a progeszteront de a doki akkor is azt mondta h elnyult petezsakot lat ne varjak semmi jora. 1 het mulva vissza mentem 8 hetes terhes voltam mar szivhanggal. Es azota majdnem 4 honapos a masodik kislanyom❤️
nov. 4. 23:41
17/18 A kérdező kommentje:
Fajdalmasam voltak a honapok mer a kisbabak csak sorba szulettek a csaladba. Orultem neki es boldog voltam de kozben egy nagy gomboc volt a torkomba es csak sirtam sirtam. De hala a joisten megszuletett a draga kicsi kislanyom. 3 ev es 7 honap van a 2 lanyom kozottt kevesebbet akartunk de igy jott ossze.
nov. 4. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!