Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mar tuti? Ebbol mar nem...

123466 kérdése:

Ez mar tuti? Ebbol mar nem lesz babó?

Figyelt kérdés
Marcius 31.en volt meg utoljara majus 3.an csibaltam tesztet halvany pozitiv teszt elmentem 26.an nogyogyaszhoz 30mn petezsakot es epp szikholyagot talaltak elvileg 5 hetesnek felelt meg, de menstruacio szerint lettem volna mar 8hetes. 2 het mulva vissza mentem vagyis ma es most is 30mn petezsak szikholyagot latnak es nincs mas benne. Mondtak kerjek abortuszra idopontott.😢😢😭
2022. jún. 10. 23:32
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Bocsnat nem szikholyag van ra irva a papirra hanem hogy eletjelensegeket nsm mutato embryio
2022. jún. 10. 23:50
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
Sajnálom :( kitartást!
2022. jún. 11. 00:56
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Nyilván nem, sajnálom.
2022. jún. 11. 02:41
 4/18 anonim ***** válasza:
81%

Szia.. sajnálom..

Mi is sajnos így jártunk január 31 én én is azt hittem 8 hetes vagyok menstruáció alapján de elkezdtem vérezni így mikor bementünk az ügyeletre nem láttak semmit azt hiszem ergam cseppet kaptam .műteni nem kellett .. ezt azért írtam le neked mert március 2án pozitív lett a tesztem .. rá 2 hétre elmentünk magán dokihoz mert nem tudtam hogy ez még az előző terhességem vagy nem akkora már 5+5 hetes voltam .. kitartás! Sok erőt kívánok! már nincs az hogy várni kell 2-3 hónapot mint régen (de a dokit mindenképp kérdezd meg )én is így tettem ..

2022. jún. 11. 04:38
 5/18 anonim ***** válasza:
92%
Sajnálom, de nem valószínű. :( Kérj időpontot mert baj is lehet belőle.
2022. jún. 11. 05:36
 6/18 anonim ***** válasza:
94%

Sajnos, ha 2 hét alatt nem történt változás és az embriónak nincsenek életjelei, biztosan nem fejlődik a terhesség. Missed ab műtétre kell időpontot kérned.

A műtét előtt még meg fognak ultrahangozni, hogy biztos legyen a dolog, de ne számíts csodára. Sajnálom, hogy így jártál! Talán az könnyíthet a lelkeden, hogy az a baba nem volt egészséges.

2022. jún. 11. 05:49
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm akik együtt érző szavakat írtak. (Nekem van mar egy masfel eves kislanyom ő hirtelen jott volna de akartam. AKARTAM HOGY MEGSZULESSEN.) Mások meg kiakadtak hogy nem babat irtam hanem babót. Milyen érzéketlenek vagytok!
2022. jún. 11. 05:50
 8/18 A kérdező kommentje:
Igen sajnos rossz kimondani de inkabb most mint mikor lettem volna 5 6 honapos es megkell szuljem. Sajnos okkal történt. Ma megyek a korhazba ez miatt. Ma fognak idopontott adni
2022. jún. 11. 05:52
 9/18 anonim ***** válasza:
74%

Én a 9 és vagyok

Ne hibáztasd magad ..nem veled volt a gond nekem mikor a dokim ezt mondta valahogy megnyugtató volt

A babó-nem tudom miért akadtak fent de nem kell velük foglalkozni..némelyik egy gerinctelen ember tisztelet persze mindig van

2022. jún. 11. 07:32
 10/18 anonim ***** válasza:
55%

Mennyi rosszindulatú ember van itt. Tiszta szégyenek vagytok.

Kedves kérdező, kitartás, a következő terhességed biztosan problémamentes lesz. 🥰

2022. jún. 11. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!