Ez mar tuti? Ebbol mar nem lesz babó?

Szia.. sajnálom..
Mi is sajnos így jártunk január 31 én én is azt hittem 8 hetes vagyok menstruáció alapján de elkezdtem vérezni így mikor bementünk az ügyeletre nem láttak semmit azt hiszem ergam cseppet kaptam .műteni nem kellett .. ezt azért írtam le neked mert március 2án pozitív lett a tesztem .. rá 2 hétre elmentünk magán dokihoz mert nem tudtam hogy ez még az előző terhességem vagy nem akkora már 5+5 hetes voltam .. kitartás! Sok erőt kívánok! már nincs az hogy várni kell 2-3 hónapot mint régen (de a dokit mindenképp kérdezd meg )én is így tettem ..

Sajnos, ha 2 hét alatt nem történt változás és az embriónak nincsenek életjelei, biztosan nem fejlődik a terhesség. Missed ab műtétre kell időpontot kérned.
A műtét előtt még meg fognak ultrahangozni, hogy biztos legyen a dolog, de ne számíts csodára. Sajnálom, hogy így jártál! Talán az könnyíthet a lelkeden, hogy az a baba nem volt egészséges.

Én a 9 és vagyok
Ne hibáztasd magad ..nem veled volt a gond nekem mikor a dokim ezt mondta valahogy megnyugtató volt
A babó-nem tudom miért akadtak fent de nem kell velük foglalkozni..némelyik egy gerinctelen ember tisztelet persze mindig van

Mennyi rosszindulatú ember van itt. Tiszta szégyenek vagytok.
Kedves kérdező, kitartás, a következő terhességed biztosan problémamentes lesz. 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!