Fekete színű hányás ?
Figyelt kérdés
Bocsi az undi kérdés miatt, de nem tudok senkit megkérdezni és kétségbe estem!
21 hetes vagyok, nagyon sokat hányok sajnos de ma fekete színű volt! Ez alvatt vér lenne?
2022. jún. 9. 11:13
11/21 anonim válasza:
A háziorvost nem helyettesíti senki? Jobban vagy már?
12/21 anonim válasza:
Helyettes háziorvos, védönő, kórház-ez nem játék.
13/21 anonim válasza:
Én az ügyeletet hívtam. Egyébként valószínűleg attól van, hogy gondolom sokat hánytál és a nyelöcsöved kisebesedett. De hívd fel őket mindenképp.
14/21 anonim válasza:
Ügyelet, ha ennyire nem tudsz enni a gyomorsav marhatta a torkod annyira, hogy vérzett...
15/21 A kérdező kommentje:
Utólag tudom, hogy alvadt vér volt, mert a hányás tovább fokozódott ezért szeptemberben már rendes vért hánytam így kórházba kerültem. Ott gyomortükrözést csináltak ahol kiderült a gyomor gyulladás. Kaptam gyomorvédő gyógyszert amit minden nap szedtem, így az utolsó pár hetet végre élveztem terhesen… Innen puszilom a nőgyógyászt aki végig azt mondta, hogy a terhesség nem betegség a hányást pedig ki kell bírni. Ha más a felfogása nem lett volna ág egész várandóság egy horror.
2023. jan. 19. 00:01
16/21 anonim válasza:
Ha ennyire szarul voltál miért nem kérdezted meg a háziorvost ? Ilyenkor másik orvoshoz kell menni, nem várni...
17/21 A kérdező kommentje:
Németországban elek. A háziorvos pont annyira jó, hogy adjon távpénzes papírt ..
Itt nem tudsz könnyen másik orvost találni, egyrészt tele vannak, ha pedig meg is sikerül ki kell fizetni egy bizonyos összeget váltáshoz.
2023. jan. 19. 09:04
18/21 anonim válasza:
Ez ismerős. Akkor ügyelet vagy sürgősségi... muszáj..
19/21 A kérdező kommentje:
Mindegy már túl vagyok, 4 hónapos a babàm és makk egészséges! 🙏🏻
2023. febr. 28. 22:12
20/21 anonim válasza:
Ennek örülök, de remélem Te is jól vagy. ❤️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!