Fekete színű hányás ?
Figyelt kérdés
Bocsi az undi kérdés miatt, de nem tudok senkit megkérdezni és kétségbe estem!
21 hetes vagyok, nagyon sokat hányok sajnos de ma fekete színű volt! Ez alvatt vér lenne?
2022. jún. 9. 11:13
2/21 A kérdező kommentje:
Ma semmit és tegnap este kb 5x voltam, mire sikerült elaludni.
Így üres volt a gyomrom.
2022. jún. 9. 11:18
3/21 anonim válasza:
Szólj a haziorvosnak szerintem,tan csak nem vèr :(
4/21 anonim válasza:
Alvadt vèr fekete, sajnos. Mennyire sok a mennyisèg vagy èpphogy csak elszìnezi a hányadèkot? Colat sem ittál, csak elfelejtetted ? Májat nem ettèl?
5/21 anonim válasza:
Na ez nekem is volt. És nagyon beparáztam. Aztán végül nem is foglalkoztak vele és nem is lett baj belőle, remélem neked sem lesz.
6/21 anonim válasza:
Vagy vér vagy epe. Orvoshoz menj, egyik sem jelent jót.
7/21 anonim válasza:
Én alvadt vérre gondolnék. Mivel sokat hánysz, lehet, hogy gyulladás alakult ki a nyelőcsőnél, gyomorban. Mindenképp jelezd a háziorvosnak! Én hánytam már véreset nyelőcső gyulladás miatt.
8/21 anonim válasza:
Nem értem miért nem egy orvost kérdezel erről?
9/21 A kérdező kommentje:
Mert a nőgyógyászom telefonon elérhetetlen a háziorvosom meg szabin van.
2022. jún. 9. 15:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!