Jó és nem túl drága magánorvost keresek, aki a Szt. Imre kórházban praktizál?
Figyelt kérdés
2008. dec. 19. 13:44
1/4 anonim válasza:
Az én dokim a Szt. Imrében főorvos. NAGYON JÓ! Magánrendelése a Váci utcában van. Dr. Csemniczky Gusztáv
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi:) És mennyiért konzultál alkalmanként? Megadnád az elérhetőségét? Írnál róla kicsit bővebben, he nem gond:)? Nagyon tetszik a Szt. Imre kórház, amennyit eddig a netem láttam olvastam. Te mennyire ismered a szülészetet? Mi a Szt Istvánban akartunk szülni, de tegnap kiábrándultunk az egészből, borzasztó állapotok uralkodnak ott:( Ezért SOS találni sztnek valakit aki ott praktizál. Köszi szépen:)
2008. dec. 19. 15:06
3/4 anonim válasza:
Szia! Az én dokim Dr,Barna István!A kórházban igyen fogad ha kerületi vagy,és soron kívül,a magánja meg a Bartók Béla úton van! Nagyon aranyos orvos,olyan mint törppapa :) Fehér haj,fehér szakál! Fiatalos,nagydumás :)
4/4 A kérdező kommentje:
Szia! Tudnál nekem elérhetőséget adni Dr. Barna törppapához:)? Köszi szépen
2008. dec. 21. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!