N.ektek volt olyan, hogy a reggeli első vizelet nehezen jött?
Amúgy most már emlékszem mikor volt hasonló eset, amikor tele hólyaggal szexeltem, és utána mentem wc-re, volt h 5 percig is várnom kellett, hogy meginduljon, de ilyen nem volt, hogy elakadjon.
Megkérdezem majd, sztem amúgy hólyagsérvem lehet, kérdés, hogy milyen mértékben.
A szex utáni pisi az teljesen más... nagyon sok ember nem tud pisilni közvetlenül szex után, ezt az antidiuretikus hormonok okozzák, ami szex közben termelődik.
A jelenlegi problémád azért van, mint írták: éjjel sokáig nem iszol és nem pisilsz.
Ilyen marhaságokat is ritkán olvasni amiket itt írnak egy-ketten.
Mivel nő a méhed és terhesség alatt általában jobbra dől ezért elnyomja a húgyvezetéket. Ahogy feküdtél még jobban nyomódott és ezért ürül nehezebben.
Nem hangzik hülyén, én már mindent el tudok képzelni.
Amúgy nekem 5 napig tartott, utána elmúlt, szerintem addig a hólyagomon tanyázott, mert kicsit előre is nyomta, a hüvelyem belső fala egy kicsit ki volt nyomódva, de már ez is normalizálódott. (Bocsi a túl sok infóért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!