Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » N.ektek volt olyan, hogy a...

N.ektek volt olyan, hogy a reggeli első vizelet nehezen jött?

Figyelt kérdés
14 hetes vagyok, eddig kétszer fordult elő, hogy ébredés után nagyon kellett pisilnem, de alig jött. Utána 10 perccel, fél órával már gond nélkül sikerült, napközben sincs semmi ilyen gondom. Első terhességemnél sem tapasztaltam ezt.
2022. jún. 5. 14:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Amúgy most már emlékszem mikor volt hasonló eset, amikor tele hólyaggal szexeltem, és utána mentem wc-re, volt h 5 percig is várnom kellett, hogy meginduljon, de ilyen nem volt, hogy elakadjon.

Megkérdezem majd, sztem amúgy hólyagsérvem lehet, kérdés, hogy milyen mértékben.

2022. jún. 5. 17:36
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

A szex utáni pisi az teljesen más... nagyon sok ember nem tud pisilni közvetlenül szex után, ezt az antidiuretikus hormonok okozzák, ami szex közben termelődik.

A jelenlegi problémád azért van, mint írták: éjjel sokáig nem iszol és nem pisilsz.

2022. jún. 5. 17:48
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen marhaságokat is ritkán olvasni amiket itt írnak egy-ketten.

Mivel nő a méhed és terhesség alatt általában jobbra dől ezért elnyomja a húgyvezetéket. Ahogy feküdtél még jobban nyomódott és ezért ürül nehezebben.

2022. jún. 6. 07:03
 14/18 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Ma reggel is elakadt sajnos, csak fél óra múlva ment rendesen.
2022. jún. 6. 07:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Azért orvoshoz is elmehetnél.
2022. jún. 6. 16:36
 16/18 A kérdező kommentje:
De napközben megy rendesen, majd megkérdezem az orvosom.
2022. jún. 6. 17:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Reggel, meg ha sokáig nem megyek ilyen nálam is van. Szerintem a húgyvezetékem nyomhatja a babszli. Picit mocorgok a WC-n (nyújtózom, körzöm a csípőmmel) és utána megindul. Lehet hülyé hangzik, de nekem bevállt :)
2022. jún. 17. 09:40
 18/18 A kérdező kommentje:

Nem hangzik hülyén, én már mindent el tudok képzelni.

Amúgy nekem 5 napig tartott, utána elmúlt, szerintem addig a hólyagomon tanyázott, mert kicsit előre is nyomta, a hüvelyem belső fala egy kicsit ki volt nyomódva, de már ez is normalizálódott. (Bocsi a túl sok infóért)

2022. jún. 17. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!