N.ektek volt olyan, hogy a reggeli első vizelet nehezen jött?
Figyelt kérdés
14 hetes vagyok, eddig kétszer fordult elő, hogy ébredés után nagyon kellett pisilnem, de alig jött. Utána 10 perccel, fél órával már gond nélkül sikerült, napközben sincs semmi ilyen gondom. Első terhességemnél sem tapasztaltam ezt.2022. jún. 5. 14:13
1/18 anonim válasza:
Nem terhesen is volt ilyen.
Kissé be van sűrűsödve reggel a vizelet (mert éjszaka nem iszol), jobban meg kell nyomni, ennyi.
2/18 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, inkább nem nyomkodtam, szerintem nem használt volna. Én úgy éreztem inkább hogy "lebénította " a gyerek az izmaimat mert vegig ugyanabban a helyzetben nyomta.
2022. jún. 5. 14:50
3/18 anonim válasza:
Ez mindig ilyen, ha sokáig tartogatod és nagyon kell akkor ilyen lassan folyik csak ki, nekem is szokott ilyen lenni reggel ha nagyon kell vagy ha valahol nincs wc és tartogatni kell, pedig én még egyszer sem voltam terhes.
4/18 anonim válasza:
"inkább nem nyomkodtam, szerintem nem használt volna"
???
Csak jobban nyomsz, mint pl amikor székelsz. Így rendesen tudtál volna pisilni.
5/18 A kérdező kommentje:
Értem, de nekem eddig sose volt ilyen. Olyan meg pláne nem, hogy nem jött egyáltalán, amikor kellett, csak 10-20 perc múlva.
Ettől függetlenül köszi a válaszokat!
2022. jún. 5. 15:08
6/18 A kérdező kommentje:
Igen de az úgy nem természetes, inkább megvártam, amíg magától megy.
2022. jún. 5. 15:08
7/18 anonim válasza:
Akkor keress fel egy urológus szakorvost, ha neked nem megfelelőek a válaszok. Nem is értem mit vársz laikus emberektől.
8/18 A kérdező kommentje:
Hát hogy valakinek volt-e ilyen terhesen, mert nyomta a gyerek, stb. Nem mondtam, hogy nem megfelelőek a válaszok, csak hogy nekem szerintem nem erről van szó, vagy én még nem tapasztaltam ezt, amiről írtok.
2022. jún. 5. 15:38
9/18 anonim válasza:
33 hetesen sajna nekem is ilyen. Néha nem csak reggel, hanem mint ahogy fent említették, ha már egy ideje nem voltam.
Bezzeg máskor 10 percenként is rohannom kell :D
10/18 anonim válasza:
Ez nem normális.Milyen hülyeséget ír az egyes🤦🤦😅😅😅Reggel sűrű azért nem jon...jaj Istenem.Inkább kérdezz meg egy szakembert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!